Taller d’innovació a través de l’acció

Jordi Puigdellívol Clarà
FES Olot 06/06/17
2
14 places restants

Objectius:

És un taller per aprendre a innovar des de l’experiència i l’acció. Veurem conceptes bàsics sobre la innovació i aportarem eines per ajudar a les diferents fases del procés d’innovació, entre elles en la fase d’immersió, la ideació i també la iteració.

Comença:

Dimarts 06 de juny de 2017 a les 09:00
fins Dimarts 13 de juny de 2017 a les 13:30
Totes les dates

Preu:

110 €

Límit per apuntar-se:

01 juny

Bonificable:

Codi:

17011

Programa:

Treballarem a partir d’un cas fictici d’una empresa que necessita fer quelcom perquè està estancada. Aprofundirem en el mapa d’empatia com a immersió per conèixer millor els seus clients. Aplicarem algunes tècniques de pensament lateral tot fent una pluja d’idees per buscar noves línies de negoci per aquesta empresa. Generarem noves propostes a partir de patrons de models de negoci que funcionen amb èxit. Analitzarem les opcions més atractives a través de la tècnica dels 6 barrets per pensar. I finalment començarem a iterar aplicant metodologia lean per validar hipòtesis amb el mercat.

 

  • Sensibilitzar i capacitar per innovar des de la PIME.
  • Aportar conceptes bàsics sobre innovació: què és, beneficis, reptes, metodologia i cultura empresarial.
  • Treballar la innovació a través de l’acció: “learning by doing”.
  • Aportar patrons de models de negoci innovadors i aprendre a treure’n profit.
  • Conèixer i aplicar tècniques per la immersió, ideació i iteració del procés d’innovació.

Professorat:

  • Jordi Puigdellívol Clarà

    Executive MBA per IESE, enginyer tècnic en telecomunicacions i enginyer superior en electrònica. Director de la consultoria Sherpa de formació per a directius i d’estratègia empresarial i innovació.

Correus de contacte:

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration