emprenedors fes

Tanquem el primer semestre de les sessions de formació per a l’emprenedoria, organitzades per Dinàmig i la FES, amb la sessió sobre Instagram Business.

Durant aquest primer semestre, 47 persones han passat pels nostres cursos (25 dones i 22 homes).

El programa està dividit en cinc apartats: preparació, planificació, finançament, tràmits i obligacions, i comunicació; i es repetirà del 28 de setembre al 4 de novembre. Les inscripcions ja estan obertes.

Aquest programa està pensat específicament per ajudar a engegar un negoci i assegurar-ne l’èxit, tant a nivell econòmic com de posicionament en el mercat actual, aportant a les persones emprenedores les eines necessàries per a tirar endavant el projecte.

Gestió del temps, Pla d’Empresa, planificació i gestió de la tresoreria, màrqueting digital i pàgina web, formes de finançament, règim d’autònoms, Instagram, impostos o un taller de pluja d’idees són només algunes de les propostes que inclou el programa de Formació per a l’Emprenedoria 2022.

Aquestes formacions són alguns dels recursos que s’ofereixen des del servei d’Emprenedoria de DinàmiG, al que es poden adreçar totes aquelles persones que tenen una idea de negoci o bé ja tenen el negoci creat i busquen assessorament per a consolidar-lo.

Per més informació i inscripcions als seminaris per a l’emprenedoria podeu contactar amb el correu electrònic de la FES d’Olot a fes@olot.cat, consultar la pàgina web fes.olot.cat o al telèfon 972 26 21 28.