La formació, organitzada per la FES en col·laboració amb Dinàmig, és gratuïta i oberta a tothom

 

emprenedors fesEl programa de Formació per a l’Emprenedoria comença aquest febrer amb dues sessions dedicades a la preparació del projecte. Aquest programa està organitzat per la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot en col·laboració amb Dinàmig, l’Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa.

Teniu la sensació que sempre us “falta temps”? Creieu que aquesta emoció us resta qualitat de vida? Com podeu ser més eficaços a la feina? Pilar Aiguabella, formadora en competències i habilitats en l’àmbit dels Recursos Humans, condueix la sessió de Bon temps a la feina: et sents satisfet/a amb l’ús del teu temps?, el dimecres 23 de febrer.

Serà una sessió orientada a reconèixer les vostres competències i habilitats per optimitzar el vostre tems, oferint eines per enfocar les vostres conductes cap a una millora de la vostra vida laboral i personal.

Després de la gestió del temps, vindrà la generació d’idees per al teu negoci amb un Taller de pluja d’idees a càrrec de Dani Bernard, fundador de la consultoria d’innovació, creativitat i emprenedoria D’ANOU.

En aquesta sessió, el divendres 25 de febrer, es donaran a conèixer tècniques per a la generació i filtratge d’idees, en funció de l’objectiu que es persegueixi. Es tracta d’una sessió pràctica durant la qual es dinamitzaran les tècniques aplicant-les als propis objectius dels participants que ho desitgin.

Per més informació i inscripcions als seminaris per a l’emprenedoria podeu contactar amb el correu electrònic de la FES d’Olot a fes@olot.cat, consultar la pàgina web fes.olot.cat o al telèfon 972 26 21 28.