El segon bloc d’aquestes sessions gratuïtes està dedicat a la planificació

 

FES emprenedoria 2Continuen les sessions de formació per a l’emprenedoria de la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot. Després del primer bloc, dedicat a la preparació, comença ara el segon, encarat a la planificació.

Quan ens plantegem obrir un negoci o engegar un projecte empresarial la viabilitat econòmica de la nostra idea és de les coses que més ens preocupen. Les tres sessions d’aquest bloc us serviran per avaluar i analitzar el vostre projecte.

En la primera, el dimecres 2 de març, aprendrem a elaborar el nostre propi Pla d’Empresa, una eina que justament serveix per avaluar la viabilitat i analitzar amb rigor el vostre projecte empresarial en totes les seves vessants: tècnica, econòmica, comercial, etc.

De la mà de Pili Riol, tècnica d’emprenedoria de DinàmiG (agència d’innovació i desenvolupament de la Garrotxa), també veurem quins són els requisits pel que fa a documents, tràmits i gestions municipals que qualsevol emprenedor ha de saber i complir quan vol obrir un negoci.

El divendres 4 de març tindrà lloc la sessió dedicada a l’anàlisi i previsió financera, a càrrec  de Salvador Figueras, especialista en economia i finances de l’empresa.

Aquesta formació té l’objectiu de presentar de manera pràctica, fàcil i entenedora per a tothom els mecanismes per a l’elaboració de la previsió financera en una petita empresa o negoci.

Durant la sessió del 9 de març, els assistents aprendran les finances del seu negoci jugant. Elisa Martínez ens presentarà Finanpolis, un mètode que utilitza tècniques de gamificació per aprendre els conceptes bàsics financers de forma amena i pràctica.

Per més informació i inscripcions als seminaris per a l’emprenedoria podeu contactar amb el correu electrònic de la FES d’Olot a fes@olot.cat, consultar la pàgina web fes.olot.cat o al telèfon 972 26 21 28.