A partir del 28 de març iniciem el tercer trimestre de classes de conversa en anglès i francès  a la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot

 

FES_classes_conversaContinuen les classes de conversa en anglès i francès a la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot per a tothom qui necessiti un espai per conversar, practicar i millor la seva expressió oral.

Amb una hora de durada a la setmana, les tertúlies es faran en format virtual utilitzant la plataforma Zoom, i l’objectiu és donar vocabulari, corregir els errors gramaticals i guanyar fluïdesa en l’expressió oral en cadascuna de les llengües escollides.

El grup de francès, de nivell mitjà, està conduit per Marta Guitart, llicenciada en Filologia Romànica, i es realitza els dimecres a la tarda, de 20.00 h a 21.00 h, del 30 de març al 8 de juny.

D’anglès tenim dos grups: nivell inicial i nivell mitjà-alt. Són els dilluns a la tarda, del 28 de març al 20 de juny, de 17.30 h a 18.30 h el nivell mig, i de 19.00 h a 20.00 h el nivell alt. Els dos grups d’anglès aniran a càrrec d’Isabel Delgà, llicenciada en Filologia Anglesa i professora i directora de Claude Escola d’Idiomes.

Es tracta de sessions de conversa disteses i amb grups reduïts per a aquelles persones que ja tenen coneixements de l’idioma escollit i que volen mantenir-ne el nivell.

La matrícula ja és oberta i les inscripcions es poden fer a la pàgina web, al 972 26 21 28 o enviant un correu a fes@olot.cat.