En aquest bloc hi trobareu sessions sobre com preparar els impostos a pagar, tot el que us cal saber sobre el règim d’autònoms i les formes jurídiques i societàries existents per crear una empresa

 

FES emprenedoria 4Les sessions per a l’emprenedoria han arribat al quart bloc d’aquest primer semestre. Aquest bloc està destinat als tràmits i obligacions que tenen els emprenedors a l’hora d’engegar el seu projecte o negoci.

En la primera sessió tractarem temes relacionats amb la fiscalitat bàsica i farem un repàs de les principals obligacions fiscals en funció de la forma jurídica escolida per començar un negoci. Anna Viñas, de la gestoria Viñas Graboleda d’Olot, us explicarà com preparar els impostos a pagar en la sessió de divendres 18 de març.

En la sessió sobre el règim general d’autònoms es resoldran els dubtes que tenim en el moment de fer el pas per a ser emprenedors. Com funciona el règim general d’autònoms? Quins són els documents i tràmits legals necessaris? Quines quotes s’han de pagar a final de mes? Glòria Castells, assessora especialista en temes laborals, us donarà resposta a aquestes preguntes i a moltes més. Això serà el dimecres 23 de març.

Finalment, en l’última sessió d’aquest bloc s’explicaran les formes jurídiques i societàries per crear una empresa. S’analitzaran els criteris bàsics per escollir una forma jurídica o una altra, i quin és el procés de constitució i tràmits per a la creació d’una empresa segons la forma jurídica escollida. Bettina Martínez, especialitzada en l’àrea fiscal, i Laura Comas, sòcia de Resilience Earth, comparteixen aquesta sessió del divendres 25 de març.

Per més informació i inscripcions als seminaris per a l’emprenedoria podeu contactar amb el correu electrònic de la FES d’Olot a fes@olot.cat, consultar la pàgina web fes.olot.cat o al telèfon 972 26 21 28.