quote bbkingAprendre noves habilitats és una de les maneres en les que podem reescriure la història de la nostra vida. Tant si és per perseguir una carrera diferent, per la nostra curiositat intel·lectual, o per enfortir la nostra habilitat de concentració, aprendre pot ser molt gratificant.

La cita d’avui és de BB King, un guitarrista i cantant de blues americà, considerat un dels més influents de la història. Aquesta cita engloba totes les respostes sobre per què la gent comença un viatge d’aprenentatge.

Començar un curs nou (ja sigui un curs d’especialització, un seminari o un postgrau) és emocionant i espanta al mateix temps. Però un cop ho has acabat, saps que ningú t’ho podrà prendre.

Tant si estàs buscant un canvi de feina, millorar la teva carrera, completar alguns requeriments o simplement aplacar el desig d’aprendre més sobre la teva feina, la formació contínua és una gran oportunitat per a satisfer tots aquests objectius.

A la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot t’oferim diversos cursos de formació contínua, d’especialització i professionalització. Dona un cop d’ull a la nostra oferta!