unite tomorrow

 

Deixeu els correus com a ‘no llegits’ per contestar-los més tard?

Deixeu una tasca per quan us vingui la inspiració?

Deixeu les coses per a última hora?‘Ho faré més tard’ és una de les vostres frases més utilitzades?

 

 

Si la resposta a totes aquestes preguntes és un sí, sou uns procrastinadors! Eat that frog us pot ajudar a passar de procrastinadors a productius.

Menja’t aquesta granota (Eat that frog) és un llibre de Brian Tracy, speaker i escriptor especialitzat en psicologia i productivitat.

 

eat that frog

En aquest llibre, l’autor desenvolupa tot un mètode per deixar de posposar les teves tasques a partir d’una cita de Mark Twain. L’escriptor va dir que si la primera cosa que fessis cada matí fos menjar-te una granota viva, podries passar la resta del dia sabent que allò és segurament el pitjor que et passarà durant tot el dia.

“La teva “granota” és la teva tasca més gran i important, la que és més probable que posposis  si no hi fas alguna cosa. També és la tasca que pot tenir un impacte positiu més gran en la teva vida i resultats en aquest moment”.

L’autor detalla 21 passos per conquerir la procrastinació i acabar amb la postergació de les tasques importants del dia. Els acompanya amb exercicis específics i ens ajuda a definir els nostres objectius globals.

“La vostra capacitat per seleccionar la vostra tasca més important en cada moment, i després començar-la i fer-la ràpida i bé, probablement tindrà més impacte en el vostre èxit que qualsevol altra qualitat o habilitat que pugueu desenvolupar.”

Al llibre també hi trobarem consells sobre com dividir la jornada laboral, a desenvolupar un sentit de la urgència, i a concentrar-nos en el que estem fent a cada moment.