La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot (FES) i l’entitat de desenvolupament econòmic DinàmiG han unit esforços per impulsar l’emprenedoria femenina al territori garrotxí a través de dues interessants iniciatives formatives.

El proper divendres 15 de setembre se celebrarà a les instal·lacions de la FES la sessió informativa sobre el nou Postgrau en Lideratge Femení de la Universitat de Girona. Aquest programa universitari de postgrau, pioner a Catalunya, està dissenyat per capacitar dones i homes en  un lideratge amb propòsit pel Benestar Sostenible de les persones i les organitzacions.

istock-1043926918

El Postgrau, que compta amb el suport de la FES, s’iniciarà el proper mes té una durada de 9 setmanes, del 6 d’octubre al 16 de desembre. Les sessions seran els divendres de 16:30 a 20:30 i dissabtes de 9:30 a 13:30 de forma online, excepte els primers i últims caps de setmana amb dues reunions presencials que tindran lloc a les instal·lacions de la UdG a Girona.

Les tres claus del programa són la individualitat, amb un acompanyament personalitzat gràcies a una mentora coach, la utilitat de les eines sobre negociació, comunicació, influència, marca personal, productivitat i conciliació, i l’autoconeixement com a líders.

D’altra banda, DinàmiG ha posat en marxa la creació d’una comunitat de dones empresàries i emprenedores de la Garrotxa. Aquesta iniciativa neix amb l’objectiu de donar suport mutu entre les professionals per fer realitat els seus projectes empresarials de manera sòlida i viable. Les interessades poden inscriure’s abans de finals de setembre a través del web de DinàmiG.

Ambdues activitats formatives tenen com a fita comuna impulsar la presència femenina en el món de l’emprenedoria i l’empresa a la Garrotxa, promovent el lideratge de les dones i fomentant sinergies de col·laboració entre aquestes professionals. Un objectiu plenament alineat amb la missió de la FES i DinàmiG d’avançar cap a la igualtat d’oportunitats al territori.

Postgrau-Lidertage

Us esperem a totes i a tots al programa formatiu i a la comunitat, per continuar avançant cap a la igualtat d’oportunitats en l’àmbit empresarial i emprenedor. Més informació a les webs de la FES i DinàmiG.