Si no ho veus correctament mira'l al navegador clicant aquí
Si vols deixar de rebre aquest butlletí clica aquí
DEL MÀRQUETING TRADICIONAL AL MÀRQUETING DIGITAL AMB ESADE
InDigital. Programa de Direcció de Màrqueting i Vendes Digital, dirigit a directius i professionals del màrqueting, les vendes i la comunicació, executius de màrqueting i propietaris d’empreses o directors. Té per objectiu capacitar els participants perquè esdevinguin directius integrals, amb uns coneixements profunds de l’ecosistema digital. La seva metodologia innovadora permet als seus directius i als professionals adquirir en poc temps una visió estratègica i tàctica de l’entorn actual i liderar el canvi de model a les seves organitzacions, aportant valor i provocant un impacte immediat en els resultats. Es donaran eines i suport perquè cada participant construeixi el seu propi pla de màrqueting digital al llarg del programa. Es tracta d’un únic curs, el qual esdevindrà un excel·lent complement formatiu al Programa de Màrqueting i Vendes (direcció comercial) realitzat a Olot enguany i l’any passat, tot i que es pot cursar independentment. Es durà a terme de l’1 al 15 de juny.
L’avala la qualitat i la professionalitat d’Executive Education d’ESADE Business School, una institució acadèmica internacional amb més de cinquanta anys d'història.
NOVA FORMACIÓ PER A COMERCIANTS
Programades tres sessions formatives dirigides a comerciants per adquirir coneixements de comptabilitat, fiscalitat i comunicació efectiva. El primer seminari, Entens el teu gestor quan et parla de... comptabilitat?, té com objectiu resoldre els dubtes i problemes amb els quals s’enfronten els comerciants en els aspectes comptables i econòmics del seu negoci. La segona sessió, Entens el teu gestor quan et parla de... Fiscalitat?, tractarà dels aspectes fiscals relacionats amb el seu negoci. I per últim, Comunicació efectiva per a comerciants, en el que es mostraran un conjunt de tècniques que augmenten molt la probabilitat de què el client se senti satisfet del tracte rebut.
L’import de la matrícula dels cursos és bonificable mitjançant la “Fundación Estatal para la Formación en el Empleo”, sempre que es compti amb crèdit suficient. La FES pot gestionar sense cost addicional la bonificació a les empreses que ho sol·licitin.
15.000 € EN BEQUES PEL POSTGRAU EN VULCANOLOGIA
Oberta la convocatòria de beques per la sisena edició del Postgrau en Vulcanologia, organitzat amb la Fundació UdG: Innovació i Formació, que tindrà lloc l’octubre de 2017. El termini màxim de presentació de sol·licituds és el dia 27/03/2017. Els organismes que convoquen aquestes ajudes econòmiques són: la International Association of Volcanology and Chemistry of the Earth’s Interior (IAVCEI), la Fundación General CSIC (Consejo Superior de Investigaciones Científicas), l’Ajuntament d’Olot i la pròpia Fundació d’Estudis Superiors d’Olot. El valor total d’aquestes ajudes ascendeix a 14.950€. Les beques van destinades a cobrir les despeses del viatge i allotjament a Olot durant els quinze dies del postgrau. Es concediran: 2 beques de 474€ (per a residents a Catalunya), 4 beques de 800€ (per residents en altres comunitats autònomes i països europeus) i 9 beques de 1.200€ (per la resta de nacionalitats).
FOTOGRAFIA I VÍDEO BLOGGING PER A PIME
Les imatges aconsegueixen un 72% més de captació d’interès per part dels clients. Són la tendència de futur al món digital i qualsevol empresa pot generar continguts d’interès. Dins d’aquests continguts, el vídeo és el més atractiu de tots, per la seva immediatesa i capacitat comunicativa.
En el curs de Fotografia i vídeo blogging per a pime s’adquiriran els coneixements bàsics per ser autosuficient en la generació de continguts audiovisuals. Inclou un cas pràctic de composició del set, enquadrament, il·luminació, so i edició. No són necessaris grans coneixements tècnics per oferir una imatge actualitzada i millorada de l’empresa i/o el producte.
El curs tindrà lloc el dimecres 15 de març de 2017, l’horari serà de 9 a 13.30 h i anirà a càrrec de Txell Costa Group, especialistes en màrqueting i negocis per empreses.
Aquest curs està emmarcat dins el programa Cursos i seminaris empresarials 2017. Les properes convocatòries són: El Comerç exterior en 50 documents: casos pràctics i Màrqueting mobile, ambdós aquest mateix mes de març.
PREPARANT ELS CURSOS D’ESTIU 2017
La FES proposa per aquest estiu set cursos d’estiu durant la primera quinzena de juliol. Es tracta de formació pròpia o en col·laboració amb la UdG i la UVic-UCC, en el marc de la Xarxa Vives d’Universitats i amb el reconeixement com a formació permanent del Departament d’Ensenyament. Enguany, aquesta oferta formativa constarà de 7 cursos:
Artteràpia per a mestres i educadors: una altra mirada cap a l’alumne, curs de 20 hores dirigit a professionals que treballen directament en el camp de la infància i l’adolescència com a mestres, professors, educadors i acompanyants. Es complementa amb el curs Artteràpia per a tècnics i professionals de l’educació, la salut i la comunitat, de 22 hores de durada, i dirigit a professionals que desitgen una formació diferenciada i que ja han tingut un contacte previ amb la metodologia i coneixement de l'Artteràpia.
S’ha programat una segona edició del Curs de tècnica vocal basat en el mètode Estill Voice Training, d’introducció a aquesta tècnica i dirigit tant a professionals que tenen una formació vocal sòlida com als que no la tenen, de manera que cada professional des del seu grau de destresa en l’ús de la veu pugui integrar els continguts treballats i decidir quin ús en fa.
La matrícula als cursos citats ja és oberta. En breu també podreu reservar la vostra plaça als altres quatre: El segle XIX: lluites socials, transformacions econòmiques i resistències. Antic règim vs. societat liberal (15h) organitzat conjuntament amb el PEHOC; el Taller de flipped classroom (semipresencial de 25h) que va dirigit principalment a docents que vulguin introduir-se en  aquest model pedagògic; un curs sobre Pràctiques Restauratives (15h)  per construir o reconstruir relacions, per exemple en cas de bullying o assetjament; i, per últim, un curs de Mindfulness (15h).
> PARAL·LELS
IV Jornada de l’Energia “Educant cap a un model energètic sostenible”, el 25 de març a Olot. Organitzat pel Departament d’Ensenyament i l’Institut de Ciències de l’Educació de la UdG. Més informació aquí

Proposta educativa del Sismògraf, per a qui li agradi la dansa i també per a professionals. A Olot, del 20 al 23 d’abril. Més informació aquí

Jornades sobre el Model La Fageda. Dotzena edició, el 24 de març, organitzat per La Fageda Fundació. Més informació aquí

Activitats del Servei de Català: 16 de març 'Escoltem el passat. Històries d'arreu del món amb música'. Alumnes de Català i de l'Escola de Música comparteixen anècdotes i peces musicals. I el 30 de març, presentació de les parelles lingüístiques d'Olot amb l’escriptor Toni Sala. 

Nous cursos naturalistes de l’ICHN (Institució Catalana d’Història Natural): el primer curs “Introducció als briòfits” es realitzarà a Olot.  Més informació aquí.
> CALENDARI
UNIVERSITAT
POSTGRAU
> 09/10/2017 Postgrau en Vulcanologia (6ª edició) 
POSTGRAU
> tardor 2017 Postgrau en Packaging Tècnic i Creatiu (2ª edició)
 
CURSOS D'ESTIU
> Inici: 28 de juny
> 3 i 4 de juliol 
> 5 i 6 de juliol
> 6 i 7 de juliol
> 10 i 11 de juliol
> Inici: 10 juliol 
> 12, 13 i 14 de juliol
Artteràpia per a mestres i educadors: una altra mirada cap a l’alumne
Curs de tècnica vocal basat en el mètode Estill Voice Training (Estill Voice Craft)
Curs de pràctiques restauratives
El segle XIX: lluites socials, transformacions econòmiques i resistències. Antic règim vs societat liberal
Taller de flipped classroom
Artteràpia per a tècnics i professionals de l’educació, la salut i la comunitat
Curs de Mindfulness
EMPRESA
ESADE
> Inici: 1 de juny
> Inici: Març 2018
InDIGITAL – Direcció de Màrqueting i Vendes Digital
Programa for Leadership Development PLD (3ª edició)
SEMINARIS I CURSOS EMPRESARIALS
> 15 de març
> 22 de març
> 29 de març
> Inici: 19 d’abril
> Inici: 3 de maig
> 11 de maig
> 30 de maig
> Inici: 6 de juny
> Inici: 26 setembre
> 11 d’octubre
> 8 de novembre
> 21 i 29 novembre
> 12 de desembre
Fotografia i vídeo blogging per a PIME
El comerç exterior en 50 documents: casos pràctics
Màrqueting Mobile
Atenció telefònica professional
Taller de Wordpress
Taller de lideratge outdoor
Com generar equips extraordinaris
Taller d’innovació a través de l’acció
Comptabilitat bàsica
El mercat francès: fórmules d’accés a mercats madurs
Com afrontar l’estrès?
Curs de negociació
Novetats fiscals 2018
 
SESSIONS PER A EMPRENEDORS (PRIMER SEMESTRE)
> 24 de març
> 7 d’abril
> 21 d’abril
> 5 de maig
> 19 de maig
> 2 de juny
> 16 de juny
> 30 de juny
Saps quins són els productes financers actuals?
Tot allò que cal saber del règim d’autònoms
Com treure profit de la creativitat i la innovació
Formes jurídiques i societàries per crear una empresa
Defineix-te: Descobreix l’emprenedor que portes dins
Documents i tràmits per obrir el teu negoci
Planificar la meva empresa: El pla de negoci
Quines capacitats em calen per engegar el meu projecte?
 
PROFESSIONALS
SECTOR TURÍSTIC
> Inici: 15 de març
> setembre 2017
Curs Coneixement del sector turístic de la Garrotxa
Curs de Bon coneixedor de la Garrotxa
FORMACIÓ PER A COMERCIANTS
> 26 d’abril
> 10 de maig
> 25 de maig
Entens el teu gestor quan parla de...Comptabilitat?
Entens el teu gestor quan parla de...Fiscalitat?
Comunicació amb el client efectiva
PROFESSIONALS DE LA JARDINERIA I EL PAISATGISME
> maig 2017 Parterres florals
Fundació d'Estudis Superiors d'Olot
C/ Joan Pere Fontanella, 3 - 17800 Olot
T 972 26 21 28 - fes@olot.cat