Si no ho veus correctament mira'l al navegador clicant aquí
Si vols deixar de rebre aquest butlletí clica aquí
EMPRENEDORS: SESSIONS ON-LINE I PRESENCIALS
La situació actual provocada per la pandèmia de COVID-19 ens obliga, a moltes de nosaltres, a estar confinades a casa. Una situació del tot anormal però de la que en poden sortir molts aprenentatges.
A la FES ens ha obligat a fer el salt a la formació on-line amb l’objectiu de poder continuar donant servei als nostres usuaris.
És per això que el programa de Sessions de Formació per a Emprenedors s’ha vist del tot alterat, amb canvis de data i d’horaris, però seguint endavant.
Durant el mes d’abril us oferim tres sessions on-line: Com treure el màxim rendiment del teu mòbil (15 i 17 d’abril, de 10 h a 12 h), Et cal finançament per al teu negoci? (22 i 24 d’abril, de 10 h a 12 h) i Coaching financer (29 d’abril, de 10 h a 12 h).
Totes les sessions es fan a través de la plataforma Zoom, que darrerament ha solucionat els problemes de seguretat que afectaven els seus usuaris i que, des del passat 2 d’abril, es pot utilitzar amb totes les garanties, tal i com indica l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya.
Les sessions previstes pel mes de maig estan programades en format presencial tot i que l’actualitat serà la que marcarà tant el ritme com el format de les nostres activitats.
Trobareu tota la informació, al dia, al nostre web fes.olot.cat
TERTÚLIES D'ANGLÈS I FRANCÈS, OBRIM EL 3ER TRIMESTRE
Les Tertúlies d’Anglès i Francès continuen també, tot i el confinament, amb sessions on-line i també en format presencial, a partir del maig.
Els grups d’Anglès MIG i ALT es faran en format on-line a partir del 16 d’abril, amb l’acompanyament de Toby Jackman i mantenint els grups reduïts, per facilitar la participació de tothom.
El grup d’Anglès INICIAL i de Francès MIG es mantenen en format presencial però amb data d’inici al 19 i al 21 de maig respectivament i canviant-ne el format. Aquests grups tindran una durada de 2 hores a la setmana i aniran a càrrec del mateix Toby Jackman, per al grup d’anglès, i d’Arlette Mana, per al grup de francès.
L’objectiu és que tots els grups puguin acabar en la data prevista: dijous 18 de juny.
GESTIÓ D'EQUIPS I GESTIÓ DE RESIDUS INDUSTRIALS, SEMINARIS PER AL MES DE MAIG
En un entorn ple d’incerteses, canvis sobtats i a on cada vegada és més complex prendre les decisions adequades, fa falta que les empreses tinguin equips preparats per assumir aquests reptes.
La crisi econòmica, política i social provocada aquestes darreres setmanes pel COVID-19 n’és un clar exemple. És difícil fer previsions, l’entorn laboral és molt canviant i les pròpies activitats professionals s’han vist obligades a reinventar-se.
Els dies 5, 12 i 19 de maig la psicòloga i coach Anna Carré ofereix un seminari de Gestió d’equips per formar bones gestores i gestors que sàpiguen apoderar les persones i actuar a nivell sistèmic i que l’equip funcioni amb sincronia.
I el dimarts 26 portarem a terme el seminari de Gestió de residus industrials que s’havia de realitzar el mes de març i que la mateixa crisi del COVID-19 ens va obligar a posposar.
Un seminari per introduir les empreses a aquesta normativa per assegurar una correcta gestió dels residus que garanteixin tant el compliment legal com l’eficiència en els recursos i en la reducció dels riscos i dels costos. Per aconseguir-ho és necessari que les persones designades per l’empresa com a responsables de la gestió dels residus disposin de coneixement, eines i recursos necessaris.
Tots els Seminaris Empresarials es poden bonificar sense cap cost afegit.
JORNADA SOBRE ARBORICULTURA URBANA: CANVI DE FORMAT
El proper 14 de maig teníem previst celebrar al Parc Científic i Tecnològic de Girona una jornada sobre arboricultura urbana per parlar de biodiversitat, de les ciutats com a ecosistema o del verd urbà com a sistema urbanístic amb alguns dels millors experts del territori.
La jornada havia de servir, a més, per presentar el postgrau en arboricultura urbana que engeguem des de la FES i la Fundació Universitat de Girona el proper més d’octubre.
Degut a la situació actual provocada pel COVID-19 estem treballant per reprogramar la jornada amb noves dates i amb el format més idoni.
La jornada és oberta a tothom però s’adreça, principalment, als professionals de la jardineria. Un sector fa temps que demana formació específica per gestionar de manera sostenible l’arbrat urbà de les nostres ciutats i pobles.
Trobareu tota la informació actualitzada aquí!
CURSOS D'ESTIU 2020: MATRÍCULA OBERTA!
Des de fa més de 10 anys a la FES dediquem la primera quinzena de juliol a formació específica per al col·lectiu docent. Cursos intensius i de curta durada que, encara que estan oberts a tothom, són de temàtiques especialment pensades per a docents de primària i secundària que vulguin aprofitar les últimes setmanes de l’horari lectiu per formar-se i actualitzar continguts.
La primera proposta és per a l’1 i el 2 de juliol: Descobreix com fer que l’escola inclusiva sigui possible. Una formació de 15 hores per reflexionar sobre la inclusió, conèixer metodologies i compartir experiències a càrrec de Jordi Sunyol, director de CEE Joan XXIII, Jordi Vilà, mestre d’educació especial i educador social, i Vanessa Perpiñán, psicopedagoga i mestra d’educació especial.
De l’1 al 14 de juliol torna una segona edició del curs Intermediate English Conversation, 25 hores de conversa, en anglès, de 16 h a 19 h de la tarda, amb classes de dilluns a dijous.
Del 6 al 9 de juliol arribar la 5a edició del curs d’estiu d’Artteràpia per a mestres i educadors, on coneixerem els fonaments teòrics de l’artteràpia i els recursos pràctics que permet aplicar a l’aula, amb infants i joves.
La última proposta arriba el dimecres 8 de juliol de la mà de Joana Frigolé: Com generar emocions i relacions nodridores. Una jornada on aprendrem, de forma vivencial i pràctica, a mirar-nos a nosaltres mateixos per veure com ens relacionem amb els altres. I és que l’impacte de la confiança i el reconeixement dels adults és clau en el creixement i desenvolupament del talent dels infants i joves.
> CALENDARI
AQUEST MES ET PROPOSEM...
SESSIONS DE FORMACIÓ PER A EMPRENEDORS: ON-LINE
> 15 i 17/04/2020
> 22 i 24/04/2020
> 29/04/2020
· Com treure el màxim rendiment del teu mòbil: apps per fer-te la vida fàcil
· Et cal finançament per al teu projecte o negoci? Saps quins són els productes financers actuals?
· Coaching financer 
TERTÚLIES D'IDIOMES: ON-LINE
> Inici: 16/04/2020 · Tertúlies d’anglès, nivell MIG
· Tertúlies d’anglès, nivell ALT
I PEL MES DE MAIG:
SEMINARIS EMPRESARIALS
> Inici: 5 de maig
> 26 de maig
· Gestió d’equips
· Gestió pràctica de residus industrials
SESSIONS DE FORMACIÓ PER A EMPRENEDORS (presencials)
> 8 de maig
> 13 de maig
> 20 de maig
> 22 de maig
> 27 de maig
· Màrqueting digital, el procés de captació de clients pels canals de l’era digital
· Formes jurídiques i societàries per crear una empresa
· Tot allò que et cal saber del règim general d’autònoms
· Instagram business: es poden augmentar les vendes a través d’Instagram?
· Saps com preparar els impostos a pagar?
ALTRES ACTIVITATS DESTACADES
SEMINARIS EMPRESARIALS
> 9 i 16/06/2020 · Autolideratge per a emprenedors i petites empreses
FORMACIÓ CONTÍNUA
> Inici: 01/06/2020 · Habilitats directives
CURSOS D'ESTIU PER A DOCENTS
> 1 i 2 de juliol
> Inici: 1 de juliol
> Inici: 6 de juliol
> 8 de juliol
· Descobreix com fer que l’escola inclusiva sigui possible
· Intermediate English Conversation
· Artteràpia per a mestres i educadors
· Com generar emocions i relacions nodridores
No trobes el que busques?
Mira AQUÍ tot el que hem preparat per a tu!
Fundació d'Estudis Superiors d'Olot
C/ Joan Pere Fontanella, 3 - 17800 Olot
T 972 26 21 28 - fes@olot.cat