Si no ho veus correctament mira'l al navegador clicant aquí
Si vols deixar de rebre aquest butlletí clica aquí
METAMORFOSI: UN PENSAMENT ÉS UNA INTENCIÓ!
Sovint el ritme frenètic del dia a dia no ens permet pensar detingudament si la forma com fem les coses és la millor manera de fer-les per obtenir els resultats desitjats. I les últimes setmanes segurament no han estat el millor moment per parar, i pensar.
Ha arribat el moment, doncs, d’aturar-nos i pensar que, si fem un canvi en el centre d’interès, l’objecte d’atenció, o bé ajustem alguns detalls, podem marcar la diferència.
Aquesta és una sessió presencial adreçada a comerciants, petits empresaris i emprenedors que vulguin aprendre a crear equips forts i motivats per millorar la productivitat i la qualitat del seu servei.
Una sessió de motivació on prendrem consciència dels canvis individuals que cal que fem perquè el nostre negoci arribi als ostres objectius empresarials.
Serà el dijous 18 de juny, de 19 h a 21 h, a càrrec de Lluís Serra, professor en màrqueting Digital, Comerç Electrònic i Xarxes Socials.
Les places són molt limitades
INSTAGRAM BUSINESS, 2a EDICIÓ
Els propers 22 i 23 de juny oferim una 2a edició de la sessió Instagram business: el procés de captació de clients en l’era digital.
Una sessió acompanyada per Aleix Lagares, consultor especialista en màrqueting digital i estratègia online., on aquelles persones que gestionen un negoci o que tenen un projecte empresarial al cap podran crear-se un perfil professional i aprendre a gestionar-lo i, aquelles persones que ja el tenen, aprendran a treure’n el màxim partit.
Perquè Instagram no és només la xarxa de les fotons boniques, si no que en poc temps s’ha convertit en un dels portals comercials més importants del món, i que pràcticament tothom porta a la butxaca.
Val la pena aprofitar-ho, no?
La sessió és gratuïta i es farà on-line a través de la plataforma Zoom.
Més informació i inscripcions aquí
JORNADA GRATUÏTA D'ARBORICULTURA URBANA
El proper 2 de juliol se celebra en format on-line una jornada dedicada a l’Arboricultura urbana pensada per a professionals de la jardineria i el paisatgisme, on a més de formació s’oferirà la presentació del Postgrau en Arboricultura Urbana que es farà a Olot la propera tardor.
Al llarg de tot el matí parlarem d'usos, il·lusions i temors del verd urbà per part de la ciutadania, de la mà d'Enric Pol (catedràtic en psicologia social i psicologia ambiental a la Universitat de Barcelona), dels espais oberts i infraestructures ecosistèmiques com a nova ordenació del territori, amb Carles Llop (doctor arquitecte especialitzat en disseny urbà) i comptarem amb la presència de Gerard Passola i Josep Selga per a la presentació del postgrau.
La jornada és gratuïta i les inscripcions estan obertes aquí.
DESCOBREIX COM FER QUE L'ESCOLA SIGUI INCLUSIVA SIGUI POSSIBLE
En el Decret 150/2017, de 17 d’octubre, de l’atenció educativa a l’alumnat en el marc d’un sistema educatiu inclusiu, els mestres i els professors del sistema educatiu tenen la obligació de donar-li compliment. Sent tots molt conscients que els recursos no hi són, i sobretot en el context actual agreujat per la Covid-19,  hem de prendre consciència de què podem fer cadascun de nosaltres dins les nostres possibilitats com a professionals en relació a la pràctica inclusiva.
Aquest curs de 15 hores de durada vol reflexionar sobre el propi concepte d’escola inclusiva, donar a conèixer metodologies, recursos i estratègies que els docents poden aplicar en el seu context i compartir experiències amb l’objectiu de trobar respostes al model educatiu inclusiu.
Serà els dies 1 i 2 de juliol i està reconegut com a formació permanent pel Departament d’Educació. 
EL CURS D'ESTIU D'ARTTERÀPIA PER A MESTRES I EDUCADORS ARRIBA A LA 5a EDICIÓ
L’artteràpia és una disciplina i una pràctica que permet al pacient expressar-se a través d’una obra artística i facilitar un canal de comunicació de les seves emocions.
En entorns educatius i pensant en mestres, professors, educadors i acompanyants, l’artteràpia pot esdevenir una eina molt útil a l’hora d’acceptar, acompanyar, donar seguretat i sostenir els infants en tot allò que esdevinguin per tal d’afavorir-los en la millora de la seva integració emocional.
Incorporant noves formes d’expressió artística podem aprofitar el potencial que tenen els infants i els joves a l’hora d’expressar-se i, alhora, aprendre a escoltar allò que volen dir des d’una altra mirada.
Amb aquest curs, que enguany arriba a la 5a edició, volem donar a conèixer els recursos que ofereix l’artteràpia com a element d’intervenció orientat als infants i als joves, podent-los utilitzar a l’aula.
Serà del 6 al 9 de juliol, de 16 h a 19.30 h (amb el reconeixement del Departament d’Educació).
COM GENERAR EMOCIONS I RELACIONS NODRIDORES A L'ESCOLA
La crisi del coronavirus ens fa replantejar la nostra capacitat per generar entorns nutritius i enriquidors, tot i les dificultats que implica el distanciament i les normatives de seguretat a aplicar.
La psicologia i coach Joana Frigolé ens proposa una sessió on, d’una forma vivencial i pràctica podrem experimentar habilitats que ens ajudaran a transformar creences, emocions i patrons relacionals que ja no resulten efectius ni a l’aula, ni virtualment ni en general en totes les nostres relacions.
Una formació oberta a tothom però especialment pensada per a docents, ja que l’objectiu és, també, reflexionar sobre l’impacte de la confiança i el reconeixement dels adults en el creixement i desenvolupament del talent dels infants i joves.
La jornada serà el 8 de juliol, durant tot el dia, a Can Monsà i compta amb el reconeixement del Departament d’Educació.
> CALENDARI
AQUEST MES ET PROPOSEM
FORMACIÓ GRATUÏTA PER SUPERAR LA CRISI DE LA COVID-19
> 10 i 11/06/20
> Inici: 15/06/20
> 18/06/20
> 22 i 23/06/20
· GESTIÓ PER A LA RESTAURACIÓ EN TEMPS DE CRISI
· FORMACIÓ EN TIC PER A LA CERCA DE FEINA
· METAMORFOSI: UN PENSAMENT ÉS UNA INTENCIÓ
· INSTAGRAM BUSINESS: Es poden augmentar les vendes a través d’Instagram? – 2a edició
I PEL MES DE JULIOL
JARDINERIA I PAISATGISME
> 02/07/20 · Jornada sobre arboricultura urbana (on-line)
CURSOS D'ESTIU PER A DOCENTS
> 1 i 2 de juliol
> Inici: 6 de juliol
> 8 de juliol
· Descobreix com fer que l’escola inclusiva sigui possible
· Artteràpia per a mestres i educadors
· Com generar emocions i relacions nodridores a l'escola
ALTRES ACTIVITATS DESTACADES
SECTOR TURÍSTIC
> Inici: 16/09/20 Bon Coneixedor de la Garrotxa, edició 2020
SEMINARIS EMPRESARIALS
> 22 i 29/09/20
> 06/10/20
· Autolideratge per a emprenedors i petites empreses
· 5S: zones de treball netes i ordenades
No trobes el que busques?
Mira aquí tot el que hem programat per a tu!
Fundació d'Estudis Superiors d'Olot
C/ Joan Pere Fontanella, 3 - 17800 Olot
T 972 26 21 28 - fes@olot.cat