Si no ho veus correctament mira'l al navegador clicant aquí
Si vols deixar de rebre aquest butlletí clica aquí
TORNEN LES TERTÚLIES D'ANGLÈS I FRANCÈS, ON-LINE!
Es tracta de participar en tertúlies d’una hora de durada a la setmana, d’octubre a juny, en les quals la conversa es manté en l’idioma escollit: anglès o francès.
L’objectiu és perdre la por a parlar en un altre idioma i millorar l’expressió oral i la capacitat de mantenir una conversa de forma fluïda. Amb aquestes tertúlies millorareu el vocabulari i la pronunciació.
Les tertúlies de francès són amenitzades per Marta Guitart, llicenciada en Filologia Romànica, i s’ofereix un sol grup de nivell mig (B1).
Les tertúlies d’anglès són amenitzades per Toby Jackman, nadiu del Regne Unit, i s’ofereixen 2 grups: Anglès nivell mig (B1) i Anglès nivell alt (B2-C1).
L’alumne/a pot escollir matricular-se per a tot el curs (30 hores) o bé per trimestres (10 hores), i es faran en línia utilitzant la plataforma de videoconferències ZOOM.
ITINERARIS D'INNOVACIÓ: LEAN MANUFACTURING I LIDERATGE DE PERSONES
Les petites i mitjanes empreses, sobretot aquelles de caràcter productiu o industrial, viuen immerses en un ritme de gestió i planificació moltes vegades lineal i accelerat. A la Garrotxa, la proliferació d’empreses familiars, molt preponderants en sectors ja tradicionals com l’agroalimentari, la maquinària, tèxtil, plàstic o metal·lúrgic, va acompanyada de possibles barreres a la renovació de talents, la innovació o la diversificació productiva.
El Campus Garrotxa, l’Agència d’Innovació i Desenvolupament Dinàmig i la FES uneixen esforços per crear un projecte amb l’objectiu d’acompanyar empreses industrials mitjançant un itinerari formatiu avalat pel teixit empresarial, que doni l’oportunitat a les mateixes de consolidar les seves accions de gestió, renovar-les, o incorporar projectes que aportin valor a la seva activitat.
El projecte inclou un itinerari d’innovació en LEAN Manufacturing i un segon en Lideratge i Gestió d’equips.
Sessions de formació i consultories particulars adaptades a les necessitats de cada participants. T’hi apuntes? 
GESTIÓ DE RESIDUS I GESTIÓ D'EQUIPS, PROPERS SEMINARIS EMPRESARIALS
El seminari de Gestió pràctica de residus industrials que s’havia de realitzar el mes de març i que la crisi del COVID-19 ens va obligar a posposar vol introduir les empreses a la normativa de residus per assegurar-ne una correcta gestió que garanteixi tant el compliment legal com l’eficiència en els recursos i en la reducció dels riscos i dels costos. Per aconseguir-ho és necessari que les persones designades per l’empresa com a responsables de la gestió dels residus disposin del coneixement necessari. De la mà de Jordi Caldés, de l’Agència de Residus de Catalunya, donarem aquests coneixements i resoldrem els dubtes dels assistents, en funció de les seves necessitats.
En un altre registre però seguint amb l’aprofitament dels recursos de les empreses, Anna Carré ofereix un seminari de Gestió d’equips per formar bones gestores i gestors que sàpiguen apoderar les persones i actuar a nivell sistèmic per tal que l’equip funcioni amb sincronia.
La crisi econòmica, política i social provocada aquestes darreres setmanes per la COVID-19 és un clar exemple de la dificultat de fer previsions i de la necessitat de reinventar-se per a fer front a canvis tant dràstics com aquest, procurant que el nostre negoci en pugui sortir reforçat.
FORMACIÓ GRATUÏTA AMB PIMEC: HABILITATS DIRECTIVES I ANGLÈS
Del 21 d’octubre a l’11 de novembre treballarem les tècniques i habilitats directives útils per millorar els factors personals, situacionals i motivacionals, que incideixen en la gestió d’un equip de treball. La manera en que un/a directiu/iva es comunica i es percep el seu missatge influirà en l’eficiència d’un grup de treball. És per això que veurem com a partir de la formació en habilitats directives podem millorar la gestió d’equips, la motivació i el talent repercutint en els resultats de l’empresa:
Habilitats com a directiu i com a persona
Habilitats com motivador i com creador d’equip
Habilitats com desenvolupador de persones
I del 2 al 25 de novembre torna una nova edició del curs Intermediate English Conversation. 25 hores per aprendre anglès d’una manera pràctica, a través de la conversa en diferents situacions i temàtiques, on millorarem la nostra gramàtica, expressió oral així com la pronunciació.
ÚLTIMES SESSIONS PER A EMPRENEDORS DE L'ANY
Fins el 6 de novembre segueix el programa de Sessions de Formació per a Emprenedors amb  formació específica dirigida a totes aquelles persones que volen iniciar un projecte empresarial o que l’han començat en els darrers 3 anys i volen consolidar-lo.
Màrqueting digital, opcions de finançament, règim d’autònoms, xarxes socials i molt més!
Sessions gratuïtes, de 5 hores de durada cadascuna, els dimecres i els divendres de 9 h a 14 h.
Una formació que acompanya el Servei d’Emprenedoria de Dinàmig en el seu acompanyament a les persones emprenedores que volen engegar el seu propi projecte.
> PARAL·LELS
> Què és realment la intel·ligència artificial i per què ara està tan de moda? – Torna el cicle de conferències Els Grans Interrogants de la Ciència amb una conferència a càrrec de Pau Bramon, enginyer de Telecomunicacions i màster en Intel·ligència Artificial. 16 d’octubre a les 19 h al Casal Marià.

> II Seminari de patrimoni geològic i gestió del territori en el Pirineu i Prepirineu – Un punt de trobada en la geoconservació dels Pirineus i Prepirineus Orientals. Més informació aquí.

> Lluèrnia, el festival del foc i de la llum - El festival s’ha dispersat buscant ubicacions més enllà del centre de la ciutat i s’ha allargat, passant de les 6 hores en un dia a 43 dies del 17 d’octubre al 28 de novembre. Consulta tota la programació!

> CALENDARI
AQUEST MES ET PROPOSEM...
TERTÚLIES D'ANGLÈS I FRANCÈS: ON-LINE
> Inici: 13 d’octubre
> Inici: 15 d’octubre
> Inici: 15 d’octubre
Tertúlies de francès, nivell MIG
Tertúlies d’anglès, nivell MIG
Tertúlies d’anglès, nivell ALT
SEMINARIS EMPRESARIALS
> 20/10/2020 Gestió pràctica de residus industrials
ITINERARI D'INNOVACIÓ: LEAN MANUFACTURING
> 20 d’octubre
> 27 d’octubre
> 10 de novembre
Factor humà i sistema de qualitat
Kaizen i indicadors
Producció en PULL
FORMACIÓ CONTÍNUA
> Inici: 21 d'octubre Habilitats directives
SESSIONS PER A EMPRENEDORS
> 14 d’octubre
> 16 d’octubre
> 21 d’octubre
> 23 d’octubre
> 28 d’octubre
> 30 d’octubre
Fent els números del teu negoci: anàlisi i previsió financera
Màrqueting digital, el procés de captació de clients pels canals de l’era digital
Formes jurídiques i societàries per crear una empresa
Et cal finançament per al teu projecte o negoci? Saps quins són els productes financers actuals?
Tot allò que et cal saber del règim d’autònoms
Instagram business: es poden augmentar les vendes a través d’Instagram?
I PER AL NOVEMBRE:
SEMINARIS EMPRESARIALS
> Inici: 3 de novembre
> Inici: 5 de novembre
> 24 de novembre
Gestió d’equips
L’art de preguntar amb tècniques de PNL
La comunicació intuïtiva a l’empresa
ITINERARI D'INNOVACIÓ: LIDERATGE I GESTIÓ D'EQUIPS
>6 de novembre
> 17 de novembre
> 24 de novembre
> 10 de desembre
Lideratge i gestió d’equips: conferència inaugural (on-line)
Direcció i responsabilitat amb persones, influència i comunicació
Comunicació, atracció i retenció de talent i lideratge situacional de persones
Negociació, lideratge situacional i equips d’alt rendiment
SESSIONS PER A EMPRENEDORS
> 4 de novembre
> 6 de novembre
Saps com preparar els impostos a pagar?
Com treure el màxim rendiment del teu mòbil
FORMACIÓ CONTÍNUA
> Inici: 2 de novembre Intermediate English Conversation
ALTRES ACTIVITATS DESTACADES
IL·LUSTRACIÓ I CIÈNCIA
> Inici: 11 de gener Postgrau en il·lustració científica de ciències naturals (2a edició)
No trobes el que busques?
Mira aquí tot el que hem programat per a tu!
Fundació d'Estudis Superiors d'Olot
C/ Joan Pere Fontanella, 3 - 17800 Olot
T 972 26 21 28 - fes@olot.cat