Si no ho veus correctament mira'l al navegador clicant aquí
Si vols deixar de rebre aquest butlletí clica aquí
ZOOM, MEET, E-COMMERCE, XXSS, DISSENY WEB, MARKETPLACE,..
Des de la FES i DinàmiG engeguem un programa de formació amb 12 sessions de curta i mitja durada que s’oferiran de forma presencial, a Can Monsà, però que també es podran seguir en línia (streaming) per a aquelles persones que no puguin o no vulguin desplaçar-se.
Pel mes de juny hi ha programades sessions de formació sobre com conduir videoconferències amb Zoom i Meet, com crear un E-Commerce, com gestionar les Xarxes Socials, com crear continguts per blogs i xarxes socials, quins dissenys puc utilitzar per a webs i xarxes socials i com gestionar un Marketplace. Totes aquestes formacions tenen una durada de 4 hores. Pel mes de juliol hi ha més sessions d’altres temàtiques programades.
Les inscripcions ja estan obertes, consulta tota la programació aquí!
MESURES DE PROTECCIÓ I PREVENCIÓ A LES ACTIVITATS DE LLEURE (COVID19)
El proper dilluns 14 de juny tindrà lloc aquesta jornada destinada a tots els joves que aquest estiu faran de monitors a les activitats de lleure. De la mà de Carles Fernàndez, tècnic de la Direcció General de Joventut i d’en Ton Foguet, pediatre i director assistencial de l’equip pediàtric territorial de la Garrotxa, ens explicaran les mesures de protecció i prevenció que s’hauran de tenir en compte, així com les nocions bàsiques per detectar simptomatologies.
La sessió tindrà una durada de 2 hores i serà en format virtual. Més informació i inscripcions aquí. 
SESSIONS DE FORMACIÓ PERMANENT PER A GUIES DEL PNZVG
Aquest proper mes de juny es realitzaran dues sessions de formació permanent dirigides a les persones amb el títol de Guia del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.
Pel dia 15 de juny hi ha programada “Espai Museístic del Parc de Pedra” per conèixer l’espai, els seus valors, les reformes realitzades i els recursos creats el 2020. Per inscripcions aquí.
Pel dia 22 de juny es farà la visita a “La Vall del Corb”, per conèixer l’espai, els valors, els canvis en les visites i els recursos creats. Per inscripcions aquí. 
ARTTERÀPIA PER A MESTRES I EDUCADORS, 6ª EDICIÓ
L’artteràpia és una disciplina i una pràctica que permet al pacient expressar-se a través d’una obra artística i facilitar un canal de comunicació de les seves emocions.
Pel mes de juliol hi ha programada la 6a edició del curs amb una durada de 15 hores i coorganitzat conjuntament amb la Fundació Universitat de Girona: Formació i Innovació. La formació anirà a càrrec d’Alícia Expósito i Clara Aulina membres de Grefart i Altrat i amb una àmplia experiència com a artterapeutes.
Per a més informació i inscripcions aquí.
INTERMEDIATE ENGLISH CONVERSATION (PIMEC)
Reprenem la formació contínua presencial amb aquest curs organitzat per Pimec i subvencionat pel Consorci per la Formació Contínua de Catalunya. Formació prioritària per a treballadors en actiu.
Aprendrem anglès d’una manera pràctica, a través de la conversa en diferents situacions i temàtiques, on millorarem la nostra gramàtica, expressió oral així com la pronunciació.
Format intensiu de dilluns a dijous amb horari de tardes.
 
Del 5 al 15 de juliol, t’hi esperem!

 
> PARAL·LELS
  • Exposició dels treballs del Postgrau en Il·lustració Científica – Fins al 4 de juliol es pot visitar a Can Trincheria una mostra dels treballs – un recull d’il·lustracions de fauna i flora en aquarel·la, grafit, tinta xinesa i aiguada – dels quinze alumnes de la primera edició del postgrau en Il·lustració Científica que va tenir lloc a FES durant el curs 2019-2020. Més informació aquí. 
  • Taller de lectura d’arbres, a càrrec de Josep Selga – De l’11 al 13 de juny a la Masia Portavella de Les Llosses (Ripollès). Més informació i reserves aquí o al 678 300 615.
  •  Concurs per fomentar la lectura entre infants i joves de 8 a 16 anys – Les inscripcions ja estan obertes i les places són limitades. La plataforma estarà activa del 28 de juny al 29 d’agost. Per més informació aquí. La biblioteca Marià Vayreda hi col·labora habilitant un espai on els lectors hi podran trobar els llibres que se’ls proposen per poder-los agafar en préstec.
> CALENDARI
AQUEST JUNY ET PROPOSEM...
PROJECTE DE CAPACITACIÓ DIGITAL
> 16 de juny
> 17 de juny
> 21 i 22 de juny
> 28 de juny
> 29 de juny
> 30 de juny
Conducció de videoconferències amb Zoom i Meet
Creació d'un e-commerce
Xarxes socials
Creació de continguts per a blogs i xarxes socials
Disseny per a web i xarxes socials, CANVA / SNAPSEED
Estratègies de venda al món digital: tinc marketplace, i ara què?
FORMACIÓ PER A PROFESSIONALS
> 14 de juny
> 14 de juny


> 15 de juny
> 22 de juny
Mesures de protecció i prevenció a causa de la Covid-19 a les activitats de lleure d'estiu
Aprovada la pròrroga en els ERTOS, i ara què?

Formació permanent per a Guies del PNZVG
· Espai Museístic del Parc de Pedra Tosca
· La Vall del Corb
I PEL MES DE JULIOL:
PROJECTE DE CAPACITACIÓ DIGITAL
> Del 5 al 8 de juliol
> 12 de juliol
> 13 de juliol
> 14 i 15 de juliol
Elaboració de pàgines web: Wordpress
Microsoft Word Avançat
Microsoft Excel Bàsic
Microsoft Excel Avançat
FORMACIÓ PER A PROFESSIONALS
> Del 5 al 8 de juliol
> Del 5 al 15 de juliol
Artteràpia per a mestres i educadors - 6a edició
Intermediate English Conversation (PIMEC)
ALTRES ACTIVITATS DESTACADES:
UNIVERSITATS
> Inici: 18 d'octubre
> Inscripcions fins 18/06
> Inici: 5 d'octubre
Postgrau en Vulcanologia – 9a edició
Postgrau en Il·lustració científica de ciències naturals – 2a edició
Postgrau en Arboricultura urbana – 2a edició (últimes places)
No trobes el que busques?
Mira aquí tot el que hem programat per a tu!
Fundació d'Estudis Superiors d'Olot
C/ Joan Pere Fontanella, 3 - 17800 Olot
T 972 26 21 28 - fes@olot.cat