Si no ho veus correctament mira'l al navegador clicant aquí
Si vols deixar de rebre aquest butlletí clica aquí
OBERTA LA MATRÍCULA AL 2on TRIMESTRE DELS CURSOS D'IDIOMES
A partir de l’11 de gener arranca el 2on trimestre dels Cursos Intensius d’Idiomes de la FES. Un cop més obrim la matrícula a tots els cursos d’anglès, francès, alemany i rus, des del nivell bàsic fins a l’avançat.
Els Cursos d’Idiomes tenen lloc els vespres, a partir de les 19 h, de dilluns a divendres. Els grups són reduïts (màxim 12 persones) i comptem amb la col·laboració de 6 acadèmies de la ciutat (Anglès Montse, Centre d’Idiomes Olot, Claude Escola d’Idiomes, English Olot, Interlingua i MasterClass English School) que hi posen el professorat i l’experiència.
Treballant sempre amb professors nadius aquests cursos estan pensats per oferir un espai on millorar l’expressió oral i el vocabulari de l’idioma escollit, corregir els errors de sintaxi que puguem cometre i perdre la por a parlar en un altre idioma.
El preu de la matrícula és de 70€ (pels cursos de 16,5 hores) o de 90€ (pels cursos 22 hores) i les inscripcions es poden fer al web de la FES: fes.olot.cat
MAPES MENTALS: COM APROFITAR AL MÀXIM EL NOSTRE POTENCIAL
Els Mapes Mentals són una eina que ajuda a assimilar la informació i els coneixements àgilment i, així, assolir els nostres objectius de manera més eficaç.
Aquest seminari, de 4,5 hores de durada, està pensat per proporcionar eines per desenvolupar les habilitats dels participants, crear i aprendre de manera eficaç. Amb aquests recursos millorarem la nostra eficàcia i eficiència en la tasca diària, aconseguint millors resultats tant en l’àmbit professional com personal.
El seminari tindrà lloc el dilluns 25 de gener, de 9 h a 13.30 h, i anirà a càrrec de Josep Mas, màster en ADE per ESADE i soci-director de The Art of New Management.
HABILITATS DIRECTIVES PER A COMANDAMENTS INTERMEDIS
Amb aquest seminari treballarem, al llarg de 16 hores repartides en 4 sessions, les eines i tècniques de lideratge necessàries per guiar i desenvolupar persones i equips de treball.
De la mà de Lourdes Teixidor, psicòloga especialitzada en organitzacions i treball, treballarem conceptes com l’organització i la funció directiva, les habilitats i capacitats que ha de tenir un bon líder, els diferents estils de direcció, tècniques de motivació, els avantatges de la delegació i els beneficis que comporta delegar amb eficàcia o el treball en equip. Veurem, també, com dirigir una reunió i com avaluar el rendiment del nostre equip de treball.
Les sessions, que tindran lloc els dilluns, de 9 h a 13 h, de l’1 al 22 de febrer, combinaran els aspectes teòrics amb la realització d’exercicis pràctics i qüestionaris que ens ajudaran a augmentar l’autoconeixement de cadascú.
PROGRAMA DE MÀRQUETING I VENDES AMB ESADE
La col·laboració de l’escola de negocis ESADE amb la FES continua el proper 2016 amb la programació, entre els mesos de febrer i abril, del Programa de Màrqueting i Vendes. Direcció Comercial.
Un curs de 100 hores de durada i que tindrà lloc els dijous, del 25 de febrer al 21 d’abril (de 9 h a 18.30 h), que busca sensibilitzar els participants amb les estratègies i els plantejaments competitius en entorns turbulents, compartir i debatre les tendències actuals i futures en la gestió comercial de les empreses i establir contactes amb directius d’altres sectors o indústries que estiguin afrontant reptes similars amb la voluntat d’intercanviar experiències i compartir coneixements.
El curs, que compta amb la direcció de Carles Torrecilla, i utilitza el model d’aprenentatge mixt (blended learning), permet acollir-se a un Permís Individual de Formació (PIF) i es bonificable per la Fundación Tripartita.
PROP DE 200 INSCRITS AL PROGRAMA D'EMPRENEDORS 2015
El programa de Sessions de formació per a Emprenedors 2015 ha acollit al llarg d’aquest any prop de dues-centes inscripcions i un total de 115 alumnes, la majoria dels quals ha participat en més d’una sessió.
Aquest programa és obert a tothom però principalment s’adreça a aquelles persones que tenen una idea de negoci per engegar, o bé que l’han engegat en els darrers 3 anys.
S’hi treballen aspectes transversals, des de la comunicació fins a la fiscalitat, passant per la gestió eficaç del temps, la redacció del Pla d’Empresa, innovació i creativitat o branding, entre d’altres.
L'última sessió del 2015 està dedicada al Pla d’Empresa i tindrà lloc el divendres 11 de desembre, de 9.30 h a 13.30 h.
Actualment des de la FES i l’IMPO estem treballant en la programació del 2016, que acollirà un total de 20 noves propostes.
> PARAL·LELS
· Uns assessors mèdics ben especials – 17 nens i adolescents integren el consell científic de l’Hospital Sant Joan de Déu en una iniciativa innovadora i pionera a l’Estat. Més informació aquí.
 
· 10 anys de la festa de les tecnologies a Olot – Enguany la Volcànica.cat va celebrar 10 anys amb una nova LANParty els dies 27, 28 i 29 de novembre. www.volcanica.cat  
 
· X Seminari sobre patrimoni natural de la comarca de la Garrotxa – El seminari tindrà lloc el 27 de febrer de 2016 i es planteja com a sessió oberta, on tothom que ho vulgui podrà presentar el resultat dels treballs que recentment hagi realitzat o que actualment estigui desenvolupant en l’àmbit de la comarca. Més informació a http://ichngarrotxa.iec.cat
 
· Què i com s’estudia a la UOC? – Sessió informativa sobre què es pot estudiar a la UOC, com s’estudia en línia, com demanar l’accés i fer la matrícula o com convalidar assignatures. La sessió és gratuïta i oberta a tothom i tindrà lloc el 18 de gener a les 18 h de la tarda a la seu de la FES (C/ Joan Pere Fontanella, 3 d'Olot). Inscripcions a www.uoc.edu i al 972 40 50 67.
> CALENDARI
EMPRESA
ESADE
> Inici: 25 de febrer Programa de màrqueting i vendes
SEMINARIS I CURSOS EMPRESARIALS
> 10 de desembre
> 25 de gener
> Inici: 1 de febrer
> 15 de març
> 29 de març
> Inici: 13 d’abril
> Inici: 19 d’abril
> 10 de maig
> 24 de maig
> Inici: 7 de juny
Novetats Fiscals 2016
Mapes mentals. Com aprofitar el nostre potencial cerebral
Habilitats directives per a comandaments intermedis
Comerç internacional: taller d’Incoterms 2010
Líders dissenyadors d’estats d’ànim
Taller de Wordpress
Gestió de projectes
Millora el rendiment de la teva empresa: KPI’s
Estratègia comercial en xarxes socials per a empreses
Atenció i comunicació al client
SESSIONS PER A EMPRENEDORS
> 11 de desembre El Pla d’Empresa i exemples pràctics
CURSOS INTENSIUS D'IDIOMES
> Inici: 11 de gener
> Inici: 13 de gener
> Inici: 11 de gener
> Inici: 12 de gener
> Inici: 14 de gener
> Inici: 15 de gener
> Inici: 15 de gener
> Inici: 14 de gener
> Inici: 12 de gener
> Inici: 13 de gener
> Inici: 15 de gener
> Inici: 15 de gener
Speaking Sessions, nivell A1
Speaking Sessions, nivell A2
Speaking Sessions, nivell B1
Speaking Sessions, nivell B2
Speaking Sessions, nivell C1
Parlons Français, nivell A1
Parlons Français, nivell A2
Parlons Français, nivell B1
Parlons Français, nivell B2
Parlons Français, nivell C1
Conversa en rus, nivell A2
Conversa en alemany, nivell B1
Fundació d'Estudis Superiors d'Olot
C/ Joan Pere Fontanella, 3 - 17800 Olot
T 972 26 21 28 - fes@olot.cat