« ‹

› » 
DillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge

1

2
Postgrau en Arboricultura Urbana per la Universitat de Girona Fundació d'Estudis Superiors d'Olot (C/ Joan Pere Fontanella, 3, d'Olot) Tertúlies de francès, nivell mitjà (2on trimestre)

3
Postgrau en Arboricultura Urbana per la Universitat de Girona Fundació d'Estudis Superiors d'Olot (C/ Joan Pere Fontanella, 3, d'Olot) Tertúlies d'anglès, nivell alt (2on trimestre) El Pla d'Empresa i els documents i tràmits necessaris per obrir un negoci En línia (a través de la plataforma Zoom).

4
Postgrau en Arboricultura Urbana per la Universitat de Girona Fundació d'Estudis Superiors d'Olot (C/ Joan Pere Fontanella, 3, d'Olot)

5
Fent els números del teu negoci: previsió i anàlisi financera En línia (a través de la plataforma Zoom).

6

7

8

9
Tertúlies de francès, nivell mitjà (2on trimestre)

10
Tertúlies d'anglès, nivell alt (2on trimestre) Planificació i gestió de la tresoreria En línia (a través de la plataforma Zoom). CURS DE CONEIXEMENT DEL SECTOR TURÍSTIC DE LA GARROTXA

11

12
Màrqueting Digital, el procés de captació de clients pels canals de l'era digital En línia (a través de la plataforma Zoom).

13

14

15

16
Tertúlies de francès, nivell mitjà (2on trimestre)

17
Tertúlies d'anglès, nivell alt (2on trimestre) CURS DE CONEIXEMENT DEL SECTOR TURÍSTIC DE LA GARROTXA Et cal finançament per al teu projecte o negoci? Saps quins són els productes financers actuals? En línia (a través de la plataforma Zoom).

18

19
Formes jurídiques i societàries per crear una empresa En línia (a través de la plataforma Zoom).

20

21

22

23
Tertúlies de francès, nivell mitjà (2on trimestre)

24
Tertúlies d'anglès, nivell alt (2on trimestre) CURS DE CONEIXEMENT DEL SECTOR TURÍSTIC DE LA GARROTXA Tot allò que et cal saber sobre el règim d'autònoms En línia (a través de la plataforma Zoom). Tens dubtes sobre els contractes laborals i els drets i deures del treballador? Sessió virtual

25

26
Instagram Business: Es poden augmentar les vendes a través d'Instagram? En línia (a través de la plataforma Zoom).

27

28

29

30

31