Aiguabella, Pilar. Formadora en competències i habilitats en l’àmbit dels recursos humans. Bon temps a la feina. Et sents satisfet/a amb l’ús del teu temps?, Sessions de formació per a Emprenedors.

Albet, Marta. Community Manager, especialista en màrqueting i comunicació i assessora d’empreses. Com elaborar un pla de màrqueting digital i Xarxes socials, Formació contínua amb PIMEC.

Alcoberro, Agustí. Director del Museu d’Història de Catalunya. La guerra civil espanyola a Catalunya: 1936-1939, Curs d’estiu.

Anglada, Patrícia. Tècnica de Responsabilitat Social a Dinàmig. Responsabilitat Social Empresarial: fes el teu negoci socialment responsable, Sessions de formació per a Emprenedors.

Aulina, Clara. Artterapeuta i pedagoga, Màster Integratiu en Artteràpia. Artteràpia per a mestres i educadors: una altra mirada cap a l’alumne, 4a edició, Curs d’estiu.

Bardera, Toni. Professor de comunicació i habilitats socials, programador en PNL. PNL i estratègies d’influència, Seminaris Empresarials.

Barres, Laia. Doctor en Botànica, especialitzada en biologia molecular. Postgrau en il·lustració científica de ciència naturals.

Bartolini, Stefania. Doctora en Física. Investigadora de l’Institut Jaume Almera del Consell Superior d’Investigacions Científiques de Barcelona. Postgrau en Vulcanologia, 8a edició.

Bartrolí, Jordi. Enginyer superior en informàtica, consultor de tecnologia empresarials, CEO i fundador d’EIO. CRM i màrqueting digital, Seminaris Empresarials.

Bassols, Emili. Biòleg, responsable de l’àrea de Patrimoni Natural del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Postgrau en il·lustració científica de ciències naturals.

Bernard, Dani. Enginyer tècnic industrial, màster en negocis innovadors i gestió tecnològicai fundador de la consultoria d’innovació, creativitat i emprenedoria D’ANOU. Com treure profit de la creativitat i la innovació per al meu projecte?, Sessions de formació per a Emprenedors.

Brosa, Albert. Periodista i fundador de Be_Optim, assessoria de comunicació. Aprendre a comunicar i transmetre el teu projecte: habilitats de comunicació, Sessions de formació per a Emprenedors.

Calvet, Cristina. Advocada especialista en el sector cultural i artístic. Postgrau en il·lustració científica de ciències naturals.

Carballo, Gabino. Suport a la Direcció de conservació i biodiversitat d’espais verds de l’Ajuntament de Barcelona. Curs d’introducció a la direcció d’obra en paisatgisme i jardineria.

Carlús, Xavier. Llicenciat en Filosofia i Lletres, postgrau en Arqueologia Prehistòria i especialista en dibuix arqueològic. Postgrau en il·lustració científica de ciències naturals.

Carré, Anna. Llicenciada en Psicologia i Coach professional. Eines de LEAN per millorar la comunicació a les empreses; El costat humà del LEAN; Eines per a l’autoconeixement i ús del Test Disc, Seminaris Empresarials.

Castells, Glòria. Assessora especialista en temes laborals de la gestoria Castells. Tot allò que et cal saber del règim d’autònoms, Sessions de formació per a Emprenedors.

Castellví, Ignasi. Diplomat en Educació Ambiental, director de projectes al Centre d’Estudi i Divulgació del Llop. Postgrau en il·lustració científica de ciències naturals.

Celigueta, Gemma. Doctora en Antropologia i Etnologia. Postgrau en il·lustració científica de ciències naturals.

Centelles, Jordi. Formador i consultor informàtic especialitzat en noves tecnologies. Excel Avançat, Seminaris Empresarials; Com treure el màxim rendiment del teu mòbil, Sessions de formació per a Emprenedors.

Cols, Carme. Mestra jubilada i autora del blog El nou safareig. Jornada sobre Transformació dels patis de les escoles en jardins educatius, Curs d’estiu.

Corbera, Jordi. Diplomat en Arts Aplicades. Postgrau en il·lustració científica de ciències naturals.

Costa, Txell. Directora i fundadora de Txell Costa Group, empresa de màrqueting i comunicació. Màrqueting Digital per a Emprenedors, Sessions de formació per a Emprenedors.

Delgà, Isabel. Professora d’anglès. Intermediate English Conversation, Formació contínua amb PIMEC.

Expósito, Alícia. Artterapeuta, llicenciada en Coreografia i Tècniques d’Interpretació de la Dansa. Artteràpia per a mestres i educadors: una altra mirada cap a l’alumne, 4a edició, Curs d’estiu.

Fernández, Pitu. Mestre jubilat i autor del blog El nou safareig. Jornada sobre Transformació dels patis de les escoles en jardins educatius, Curs d’estiu.

Ferré, Eva. Advocada, membra de La Formigueta. Vols conèixer com funciona una cooperativa?, Sessions de formació per a Emprenedors.

Figueras, Salvador. Diplomat en Comptabilitat Analítica, Dret Tributari i Direcció Financera, especialista en economia i finances de l’empresa. Fent els números del teu negoci: anàlisi i previsió financera I i II, Sessions de formació per a Emprenedors.

Frigolé, Joana. Llicenciada en Psicologia, Coach i experta en la transformació emocional de les persones, els equips i les organitzacions. Construeix relacions i emocions poderoses; L’art de generar converses efectives i constructives, Seminaris Empresarials.

Geyer, Adelina. PhD a l’Institut Jaume Almera del Consell Superior d’Investigacions Científiques de Barcelona. Postgrau en Vulcanologia, 8a edició.

Gómez, Lucía. Llicenciada en Belles Arts i diplomada en Restauració i Conservació de Béns Culturals. Postgrau en il·lustració científica de ciències naturals.

Guillamet, Xavier. Pedagog, professor de comunicació d’àmbits professionals. Postgrau en il·lustració científica de ciència naturals.

Gussinyer, Òscar. Llicenciat en Ciències Ambientals i postgrau en No-Violència, membre fundador de Resilience Earth. Vols conèixer com funciona una cooperativa?, Sessions de formació per a Emprenedors.

Gutiérrez, Jesús. Llicenciat en Història. La guerra civil espanyola a Catalunya: 1936-1939, Curs d’estiu.

Huguet, Vicenç. Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques i màster en Màrqueting. Posicionament web SEO/SEM, Formació contínua amb PIMEC.

Jackman, Toby. Il·lustrador freelance i professor d’anglès. Intermediate English Conversation, Formació contínua amb PIMEC; Tertúlies d’anglès.

Jané, David. Dissenyador i programador de webs i jocs on-line, fundador de Volcanic Internet. Tens web? Vols vendre per internet? Quina és la millor manera de fer-ho?, Sessions de formació per a Emprenedors.

Juanola, Carme. Directora de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot. Saps quins són els documents i tràmits per obrir el teu negoci?, Sessions de formació per a Emprenedors.

Krug, Martin. Zimmermann i fundador de Troncs i Joc. Jornada sobre Transformació dels patis de les escoles en jardins educatius, Curs d’estiu.

Lafuente, Fernando. Enginyer tècnic agrícola i paisatgista. Curs d’introducció a la direcció d’obra en paisatgisme i jardineria.

Lagares, Aleix. Consultor especialista en màrqueting digital i estratègia online, CEO i fundador d’Ayonow Digital Identiy i Dopuo. CRM i màrqueting digital, Seminaris Empresarials.

Larios, Raquel. Llicenciada en Biologia, rehabilitadora al Centre de Recuperació de Fauna Salvatge Torreferrussa. Postgrau en il·lustració científica de ciències naturals.

Llistosella, Jaume. Doctor en Biologia. Postgrau en il·lustració científica de ciències naturals.

Llorente, Miquel. Doctor en Psicologia, director de l’Institut de Recerca i Estudis en Primatologia i responsable de la Unitat de Recerca de la Fundació Mona. Postgrau en il·lustració científica de ciències naturals.

López, Carmen. Llicenciada en Físiques. Director de l’Observatori Vulcanològic de l’Institut Geogràfic Nacional (IGN) de Madrid. Postgrau en Vulcanologia, 8a edició.

López-Baucells, Adrià. Doctor en Biologia, especialitzat en quiròpters des de 2005. Postgrau en il·lustració científica de ciències naturals.

Macias, Miquel. Graduat en Geografia, Ordenació del Territori i Gestió del Medi Ambient. Naturalista i activista mediambiental. Postgrau en il·lustració científica de ciències naturals.

Mana, Arlette. Jubilada. Tertúlies de francès.

Marín, Imma. Mestra i fundadora de Marinva, està especialitzada en educació, comunicació i formació a través de processos de ludificació. El joc com a element transformador de l’educació, conferència Jornades de Portes Obertes de Can Monsà.

Marín, Martín. Professor titular d’Història Contemporània a la UAB. La guerra civil espanyola a Catalunya: 1936-1939, Curs d’estiu.

Marina, Gustavo. Enginyer tècnic agrícola i paisatgista. Curs de redacció de pressupostos i d’informes d’arbrat.

Márquez, Miquel. Llicenciat en ADE i Dret i Màster en Assessoria Fiscal i Gestió econòmica i financera de l’empresa. Novetats Fiscals 2020 i tancament comptable i fiscal de l’exercici anual, Seminaris Empresarials.

Martí, Blanca. Llicenciada en Història de l’Art, especialista en il·lustració científica i naturalista. Postgrau en il·lustració científica de ciències naturals.

Martí, Carles. Consultor i formador comercial, fundador d’MT-Artesania en Formació. Introducció a la venda en l’època del neuromàrqueting, Seminaris Empresarials.

Martí, Joan. Professor d’investigació a l’Institut Jaume Almera del Consell Superior d’Investigacions Científiques de Barcelona. Postgrau en Vulcanologia, 8a edició.

Martín, Josep Lluís. Doctor en Història. La guerra civil espanyola a Catalunya: 1936-1939, Curs d’estiu.

Martínez Rius, Albert. Llicenciat en Geologia amb una llarga experiència en treballs de cartografia geològica i d’il·lustració científica i divulgació del Patrimoni Geològic. Postgrau en il·lustració científica de ciències naturals.

Martínez Silvestre, Albert. Doctor en Veterinària i diplomat pel Col·legi Europeu en Medicina de Zoos. Postgrau en il·lustració científica de ciències naturals.

Martínez, Bettina. Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials, sòcia de l’assessoria TAX. Formes jurídiques i societàries per crear una empresa, Sessions de formació per a Emprenedors.

Masclans, Albert. Llicenciat en Ciències Ambientals. Curs d’introducció a la direcció d’obra en paisatgisme i jardineria.

Massana, Oriol. Biòleg i especialista en comunicació audiovisual fent 3D, vídeo i fotografia. Postgrau en il·lustració científica de ciències naturals.

Montell, Belén. Tècnica de manteniment d’infraestructures d’espais verds i biodiversitat a l’Ajuntament de Barcelona. Curs d’introducció a la direcció d’obra en paisatgisme i jardineria.

Mota, Bet. Llicenciada en Ciències Ambientals, tècnica de Naturalea Conservació. Jornada sobre Transformació dels patis de les escoles en jardins educatius, Curs d’estiu.

Navarro, Josep Lluís. Diplomat en Direcció i Finances. Et cal finançament per al teu projecte? Coneix els productes financers actuals, Sessions de formació per a Emprenedors.

Oliver, Xavier. Responsable de l’àrea d’ús públic del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Curs de coneixement del sector turístic de la Garrotxa.

Palau, Carles. Professor de jardineria a l’INS Castellar i membre del Viver Tres Turons. Jornada sobre Transformació dels patis de les escoles en jardins educatius, Curs d’estiu.

Panyella, Laia. Mestra, ambientòloga i responsable pedagògica de Troncs i Joc. Jornada sobre Transformació dels patis de les escoles en jardins educatius, Curs d’estiu.

Passola, Gerard. Biòleg i consultor sènior en arboricultura. La gestió i la valoració del risc de trencament dels arbres en entorns urbans.

Pedrazzi, Dario. Laurea specialistica en geodinàmica geofísica i vulcanològica (Universitat de Roma). Postgrau en Vulcanologia, 8a edició.

Peñarroya, Montserrat. Especialista en màrqueting digital, directora de l’Institut 3iSIC. La web 3.0: el mobile marketing, Seminaris Empresarials.

Planagumà, Laia. Diplomada en Educació Social, directora operativa a Suara Cooperativa. Vols conèixer com funciona una cooperativa?, Sessions de formació per a Emprenedors.

Planagumà, Llorenç. Geòleg i assessor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa en temes de geologia. Director de Tosca, SL. Postgrau en Vulcanologia, 8a edició.

Planas, Albert. Doctor en Història Contemporània. La guerra civil espanyola a Catalunya: 1936-1939, Curs d’estiu.

Pomares, Anna. Diplomada en Magisteri, especialitat en Educació Especial. Assessora del Departament d’Educació i acompanyant en diversos projectes d’educació no directiva. Educació no directiva i vivencial, etapa de 3 a 12 anys, Curs d’estiu.

Puche, Carles. Il·lustrador científic autodidacta. Postgrau en il·lustració científica de ciències naturals.

Reberté, Joaquim. Fotògraf freelance, especialista en fotografia de natura, macrofotografia i fotografia de viatges. Postgrau en il·lustració científica de ciència naturals.

Riol, Pili. Tècnica d’emprenedoria a Dinàmig. Treballa la teva idea de negoci: el Pla d’Empresa; Saps quins són els documents i tràmits per obrir el teu negoci?, Sessions de formació per a Emprenedors.

Risques, Manel. Professor titular d’Història Contemporània a la UB. La guerra civil espanyola a Catalunya: 1936-1939, Curs d’estiu.

Rodríguez, Xavi. Arquitecte urbanista. Jornada sobre Transformació dels patis de les escoles en jardins educatius, Curs d’estiu.

Romeu, Sergi. Enginyer Tècnic Agrícola i Entomòleg. Postgrau en il·lustració científica de ciències naturals.

Ruiz, Magalí. Llicenciada en Ciències Químiques, consultora de sistemes de qualitat i seguretat alimentària. Curs en higiene alimentària.

Saiz, Eduardo. Llicenciat en Biologia, il·lustrador científica professional. Postgrau en il·lustració científica de ciències naturals.

Salazar, Janire. Biòloga i màster en Oceanografia i Gestió del Medi Marí. Postgrau en il·lustració científica de ciències naturals.

Saldaña, Dafne. Arquitecta i membre d’Equal Saree. Jornada sobre Transformació dels patis de les escoles en jardins educatius, Curs d’estiu.

Sanisidro, Oscar. Doctor en Paleontologia i il·lustrador científic. Postgrau en il·lustració científica de ciències naturals.

Serra, Turina. Gerent de Turisme Garrotxa. Curs de coneixement del sector turístic de la Garrotxa.

Sisó, Francesc. Enginyer, especialista en comunicació, màrqueting i gestió de persones. Com parlar en públic, Formació contínua amb PIMEC.

Tendero, Sergi. Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Assessor del Departament d’Educació i acompanyant en diversos projectes d’educació no directiva. Educació no directiva i vivencial, etapa de 3 a 12 anys, Curs d’estiu.

Tresserras, Mireia. Gerent d’Educa’art. Curs de coneixement del sector turístic de la Garrotxa.

Urgell, Núria. Tècnica de Turisme Garrotxa. Curs de coneixement del sector turístic de la Garrotxa.

Valverde, Núria. Tècnica de turisme a l’Ajuntament d’Olot. Curs de coneixement del sector turístic de la Garrotxa.

Vaquero, Carles. Arquitecte i escultor i professor de l’EASD Olot. Curs de modelat en Zbrush.

Veas, Ismael. Direcció de recursos i control de gestió a l’Ajuntament de Barcelona. Curs d’introducció a la direcció d’obra en paisatgisme i jardineria.

Vilanova, Francesc. Director del Departament d’Història Moderna i Contemporània de la UAB. La guerra civil espanyola a Catalunya: 1936-1939, Curs d’estiu.

Villarroya, Joan. Doctor en Història Contemporània. La guerra civil espanyola a Catalunya: 1936-1939, Curs d’estiu.

Viñas, Anna. Assessora a la gestoria Viñas-Graboleda. Saps com preparar els impostos a pagar?, Sessions de formació per a Emprenedors.

Zarzoso, Alfons. Doctor en Història, director del Museu d’Història de la Medicina de Catalunya. Postgrau en il·lustració científica de ciències naturals.