Cicle de desenvolupament personal en l’àmbit professional adreçat a tot tipus de treballadors

 

fletxa optimitza't

La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot organitza Optimitza’t, un nou cicle de desenvolupament personal en l’àmbit professional. Aquest cicle té per objectiu ajudar als professionals a desenvolupar el seu perfil professional, millorar les seves habilitats i adquirir les capacitats necessàries per a desenvolupar el seu perfil professional.

La proposta consta de quatre sessions: dues sobre Programació Neurolingüística, un taller de lideratge i un curs de resolució de conflictes.

Les sessions de Programació Neurolingüística, coneguda com a PNL, tindran lloc els dies 21 i 28 d’abril, de 9:30 a 13:30, en format presencial a Can Monsà, la seu de la FES. Toni Bardera serà el conductor de les dues sessions. Aquesta disciplina se centra en la comprensió dels processos mentals i emocionals de les persones.

El taller de lideratge serà el 5 de maig, de 9:30 a 13:30, dirigit per Anna Carré. Es tracta d’un taller participatiu per conèixer experiències i compartir processos de gestió, i per desenvolupar nous recursos i mecanismes efectius, amb l’objectiu d’incrementar la capacitat de dirigir, motivar, acompanyar i desenvolupar persones i equips.

El curs sobre Prevenció i transformació de relacions conflictives en les organitzacions tindrà una part teòrica i una de pràctica per integrar els coneixements que els participants vagin aprenent. Dirigit per Joaquim Margenat, tindrà lloc a la FES el 12 de maig, de 9:30 a 13:30. Aquesta sessió us ajudarà a trobar l’oportunitat de millora i transformació personal i relacional davant d’un conflicte.

 

Per més informació i inscripcions podeu contactar amb el correu electrònic de la FES d’Olot a fes@olot.cat, consultar la pàgina web fes.olot.cat o al telèfon 972 26 21 28.