Adaptació a les normatives de Seguretat Alimentària i Higiene a causa de la Covid19 -dirigit al sector de la Restauració i els allotjaments- (2a edició)

Magalí Ruiz Trubat
Sessió en línia 28/05/20
2 hores

– SESSIÓ EN LÍNIA-

Davant la situació que estem vivint aquests dies, degut als efectes de la Covid19, el sector de la Restauració i els allotjaments es veuen obligats a canviar el seu sistema de funcionament en relació a les normes de seguretat alimentària i les normes de prevenció que vagin facilitant les autoritats competents per tal de contenir la propagació del virus.

 

Comença:

Dijous 28 de maig de 2020 des de les 09:30 fins les 11:30

Lloc de realització:

Sessió en línia

Durada:

2 hores

Preu:

Gratuït

Límit per apuntar-se:

27 maig

Bonificable:

No

Programa:

  • Afectació de la Covid-19 en aliments i superfícies de contacte
  • Principals vies de propagació de la Covid-19
  • Recomanacions de les autoritats sanitàries
  • Revisió de la documentació de sistemes: prerequisits, APPCC, sistemes de gestió:
    • Pla de neteja i desinfecció:
      • Anàlisis de les zones de risc, freqüència, tipus de productes a utilitzar i com utilitzar-los, responsables
      • Detergents – desinfectants – biocides
      • Mesures preventives
    • Pla de formació, formació obligatòria a tots els operadors: Com preparar els aliments, mesures, Epi’s, …
    • Pla de proveïdors:
      • Anàlisi de riscos
      • Comunicació proveïdors matèria prima i de serveis: mantenidors, transportistes, mesures a adoptar, km 0
    • Pla de control de temperatures
      • Assegurar correcta funcionament dels equips de refrigeració/congelació, controls i registres
  • Com portem tot això a la pràctica? exemples.
  • Conclusions

 

La sessió es farà en línia mitjançant la plataforma gratuïta ZOOM.

Abans de l’inici de la formació us farem arribar per correu electrònic el link per connectar-vos a la sessió.

Si teniu dubtes concrets sobre el tema ens els podeu enviar per correu electrònic a mfontaniol@olot.cat abans de la formació, i així els podrem resoldre durant la sessió.

 

Destinataris:
Sector de la restauració i els allotjaments.

 

Professorat:

  • Magalí Ruiz Trubat

    Llicenciada en Ciències Químiques.
    Consultora de Sistemes de Qualitat i Seguretat Alimentària

Correus de contacte:

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration