Biodiversitat Urbana (Jornada PATT)

FES Olot 30/10/19
4.5 hores

Actualment s’està experimentant un creixement de la població humana a les ciutats i àrees urbanes. Des d’inicis del segle XXI, el 85% dels europeus viu en ciutats i més de la meitat de la població de tot el planeta viu en ciutats. En aquest context, la biodiversitat urbana té un paper clau en la cultura de la sostenibilitat, de manera que el futur d’una societat sostenible depèn de com la biodiversitat s’estructura i es gestiona a les ciutats.

 

Aquesta jornada està destinada a tècnics municipals d’espais verds, professionals de la jardineria, urbanistes, enginyers, arquitectes i consultors ambientals.

Comença:

Dimecres 30 d'octubre de 2019 des de les 09:30 fins les 14:00

Lloc de realització:

FES Olot

Durada:

4.5 hores

Preu:

Gratuït

Límit per apuntar-se:

28 octubre

Bonificable:

No

Programa:

9.30 h  Inscripcions i lliurament de la documentació

9.45 h  Biodiversitat urbana

                Adaptació de les espècies a un clima mediterrani

                Serveis ecosistèmics del verd urbà

11.30 h  Pausa

11.45 h  Naturació i naturalització: genotip i trofotop

                Propostes de gestió de la flora ornamental

14.00 h  Cloenda de la jornada

 

 

Les ponències aniran a càrrec del Sr. Jaume Marlès, investigador a l’ICTA-UAB (Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals) i gestor a CESPA SA.

 

Lloc de realització: Edifici de Can Monsà (seu de la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot). C/ Joan Pere Fontanella, 3 d’Olot.

Nota: Aquesta jornada forma part del PATT i és gratuïta. Si estàs interessat et pots inscriure al curs complet sobre Biodiversitat Urbana i Benestar. Més informació del curs aquí.

Correus de contacte:

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration