Costos i viabilitat de la incorporació de producte local en empreses turístiques de l’àmbit rural (Jornada PATT)

FES Olot 25/09/18
1 Sessions / 4 hores

Aquesta jornada va adreçada a les empreses turístiques del món rural, moltes d’elles petites i de gestió familiar que volen incorporar productes locals i de proximitat als seus serveis per tal de donar-los-hi un valor afegit i moltes vegades es veuen preocupats pels costos que aquests poden representar.

A la jornada es tractaran temes com el control de costos, la relació d’ingressos i despeses, els marges nets dels productes i l’anàlisi de la viabilitat.

Comença:

Dimarts 25 de setembre de 2018 des de les 09:00 fins les 13:00

Lloc de realització:

Seu de Dinàmig (C/ Tomàs de Lorenzana, 15, Olot)

Durada:

4 hores

Preu:

Gratuït

Límit per apuntar-se:

24 setembre

Bonificable:

No

Codi:

18055

Documents del curs:

Programa:

9.00 h. Inscripcions i lliurament de la documentació

9.15 h. Presentació de la jornada

Sra. Ariadna Villegas, directora de la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot

9.30 h. Estructura econòmica de l’activitat. Viabilitat econòmica de l’activitat

11.00 h. Pausa

11.30 h. Genera necessitats financeres la meva activitat? Sistemes de control. Quin percentatge representen els productes locals en els meus costos?

13.00 h. Cloenda de la jornada

 

La sessió anirà a càrrec del Sr. Manuel Sánchez, economista, professor i assessor.

Organització:

Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

Fundació d’Estudis Superiors d’Olot

Col·laboració:

Turisme Garrotxa

Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Correus de contacte:

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration