Costos i viabilitat de la incorporació de producte local en empreses turístiques de l’àmbit rural (Jornada PATT). Jornada ANUL·LADA

FES Olot 27/06/18
1 Sessions / 5 hores

Aquesta jornada va adreçada a les empreses turístiques del món rural, moltes d’elles petites i de gestió familiar que volen incorporar productes locals i de proximitat als seus serveis per tal de donar-los-hi un valor afegit i moltes vegades es veuen preocupats pels costos que aquests poden representar.

A la jornada es tractaran temes com el control de costos, la relació d’ingressos i despeses, els marges nets dels productes i l’anàlisi de la viabilitat.

Comença:

Dimecres 27 de juny de 2018 des de les 09:00 fins les 14:00

Lloc de realització:

Can Monsà (C/Joan Pere Fontanella, 3, Olot)

Durada:

5 hores

Preu:

Gratuït

Límit per apuntar-se:

20 juny

Bonificable:

No

Codi:

18055

Programa:

9.00 h. Inscripcions i lliurament de la documentació

9.15 h. Presentació de la jornada

Sr. Jordi Calabuig, director de la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot

9.30 h. Estructura econòmica de l’activitat. Viabilitat econòmica de l’activitat

11.00 h. Pausa

11.30 h. Genera necessitats financeres la meva activitat? Sistemes de control. Quin percentatge representen els productes locals en els meus costos?

14.00 h. Cloenda de la jornada

 

La sessió anirà a càrrec del Sr. Manuel Sánchez, economista, professor i assessor.

Organització:

Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

Fundació d’Estudis Superiors d’Olot

Col·laboració:

Turisme Garrotxa

Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Correus de contacte:

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration