CURS DE CONEIXEMENT DEL SECTOR TURÍSTIC DE LA GARROTXA | FES

CURS DE CONEIXEMENT DEL SECTOR TURÍSTIC DE LA GARROTXA

FES Olot 10/03/21
5 Sessions / 15 hores
Totes les places estan ocupades. Escriu a mfontaniol@olot.cat per si hi hagués alguna vacant els propers dies.

El curs de coneixement del sector turístic de la Garrotxa s’emmarca en l’estratègia de la Carta Europea del Turisme Sostenible a la Garrotxa. És un curs obert a tothom, però especialment adreçat al sector turístic professional, que tenen per objectiu genèric millorar la qualitat del turisme a la comarca.

 

Aquest curs és obligatori per a les empreses que es vulguin acreditar amb la Carta Europea de Turisme Sostenible i pels membres del Servei d’Innovació i Producte de Turisme Garrotxa.

 

 

Objectius:

 • Conèixer el funcionament del sector turístic de la comarca i fora d’aquesta.
 • Conèixer els diferents productes i serveis que s’articulen a la comarca.
 • Aprendre a transmetre informació de qualitat al visitant tenint en compte els recursos, les infraestructures i els productes que hi ha a la comarca.
 • Revalorització dels guiatges.

Comença:

Dimecres 10 de març de 2021 a les 10:00
fins Dimecres 14 d'abril de 2021 a les 13:00
Totes les dates

Durada:

15 hores

Preu:

Gratuït per empreses CETS i SIP
Socis de Turisme Garrotxa35 €
Matrícula general50 €

Límit per apuntar-se:

08 març

Bonificable:

Programa:

Sessió 1. Dimecres 10 de març

Evolució i model de la gestió turística a la Garrotxa. Visió i tendències del turisme a l’actualitat.

a càrrec de Turina Serra, gerent de Turisme Garrotxa

 

Sessió 2. Dimecres 17 de març

Coneixement dels productes i serveis turístics locals.

a càrrec de Núria Valverde, tècnica de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament d’Olot

 

Sessió 3. Dimecres 24 de març

Recursos i infraestructures turístiques de la comarca. Funció de les oficines de turisme.

a càrrec de Mireia Tresserras, gerent d’Educ’art

 

Sessió 4. Dimecres 7 d’abril

El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa: valors i conservació.

a càrrec de Xavier Oliver, responsable de l’àrea d’Ús públic del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Lloc de trobada: a les 10h a l’estació de Sant Feliu de Pallerols. Es realitzarà un itinerari a peu pel riu per conèixer els valors i les afectacions.

 

Sessió 5. Dimecres 14 d’abril

Guiatge vivencial. Bestioles de nit. Ruta nocturna que t’apropa, a través d’un recorregut curt i planer, a la fauna d’ambients humits a través de la descoberta.

a càrrec de Xevi Béjar, educador de Tosca

INFORMACIÓ D’INTERÈS:
Horari i lloc de trobada:  es quedarà a les 8h del vespre a l’aparcament de la Piscina Municipal d’Olot (durada entre 2 i 2.5 hores).

RECOMANACIONS:

 • Equipament i vestuari
  Tingueu en compte la meteorologia per equipar-vos. Es recomana dur botes per accedir a l’aigua, tovallola i roba de recanvi en cas de caiguda. Però si no fa fred i voleu posar els peus a l’aigua, porteu el calçat apropiat.
 • Lot
  Es necessari portar una lot potent per persona si voleu gaudir plenament de les observacions. Utilitzeu-ne preferentment altres que no es carreguin amb dinamo per evitar els sorolls innecessaris.
 • Mosquits
  L’activitat es desenvolupa al voltant de masses d’aigua somes, corrents i estancades. Tingueu en compte que poden haver-hi mosquits. Guarir-vos abans i/o durant la ruta.
 • Normativa ambiental
  L’indret és un espai natural protegit. Cal evitar els sorolls molestos. Intentem reduir al màxim les molèsties als animals. No són permeses la captura d’animals o la recollida de plantes o roques.
 • Animals domèstics
  No es permès dur animals domèstics durant l’activitat per a evitar possibles molèsties a veïns i companys. Els gossos poden foragitar la fauna fàcilment i impedeixen la seva correcta observació.

 

CALENDARI

Dimecres 10, 17 i 24 de març, aquestes sessions són teòriques i es realitzaran en format híbrid (hi haurà places per poder-les seguir presencialment i places per poder-les seguir en streaming). Dimecres 7 i 14 d’abril, aquestes sessions es realitzaran en format presencial a l’aire lliure, si les condicions sanitàries ho permeten.

Horari: de 10 a 13h (excepte sessió del dia 14 d’abril que l’horari serà de les 8 a les 10h del vespre)

Durada: 15 hores.

 

DESTINATARIS

El curs va dirigit a empreses i establiments turístics de la comarca, tècnics municipals i d’oficines de turisme, agents vinculats al sector turístic i a tothom que li pugui interessar la temàtica.

 

PREU

Matrícula ordinària: 50€ (35€ pels socis de Turisme Garrotxa).

Gratuït per les empreses acreditades o en procés d’acreditació per la Carta Europea de Turisme Sostenible i per als membres del Servei d’Innovació i Producte de Turisme Garrotxa (el cost del curs està inclòs en la quota).

Excepcionalment, es dona l’opció de poder fer mòduls independents per les persones que hagin cursat el curs en altres edicions i els hi manqui alguna sessió.

 

SEU DEL CURS

Les tres primeres sessions es realitzaran a Can Monsà – seu de la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot, al C/ Joan Pere Fontanella, 3 d’Olot (Tel. 972 26 21 28 – mfontaniol@olot.cat).

Els participants hauran de dir si volen seguir les tres primeres sessions presencialment (places limitades) o si prefereixen seguir-les en streaming.

 

Consulta tota la formació pel sector turístic aquí.

Correus de contacte:

Totes les places estan ocupades. Escriu a mfontaniol@olot.cat per si hi hagués alguna vacant els propers dies.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration