Curs de Fonamentació i reconeixement dels terrenys

FES Olot 09/11/17
3 Sessions / 12 hores

La responsabilitat del reconeixement del terreny per a una bona fonamentació un cop realitzada l’excavació  recau en la figura de l’arquitecte. Un bon ull clínic pel reconeixement dels terrenys abans de començar la fonamentació és bàsic per a poder evitar possibles futures patologies de l’edifici.

Amb aquest curs vol donar la bases per saber reconèixer els terrenys des d’un punt de vista pràctic i visual i la tipologia de fonamentació que més s’hi adiu, un paper que com a tècnics prenem en la fase de redacció del projecte i comprovem a l’obra.

A càrrec d’en Jordi Ferrer, geòleg de Lithos Geotecnia i el doctor arquitecte Miquel Llorens Sulivera, arquitecte de GMK i investigador del grup Advanced Materials Analysis for Structural Design (AMADE) de la Universitat de Girona.

 

Objectius:

Aquest curs està dirigit a tots aquells professionals i estudiants interessats en conèixer i analitzar els diversos tipus de terrenys existents que podem trobar en la fonamentació d’edificis.

Analitzarem les seves característiques químiques, les seves propietats mecàniques i el seu comportament davant les càrregues transmeses per les fonamentacions així com les característiques pròpies i particularitats dels diversos sistemes de fonamentació possibles.

Comença:

Dijous 09 de novembre de 2017 a les 10:00
fins Dijous 23 de novembre de 2017 a les 14:00
Totes les dates

Lloc de realització:

FES (C/ Joan Pere Fontanella, 3, d'Olot)

Durada:

12 hores

Preu:

Consultar a la web del COAC

Bonificable:

Programa:

Per a tota la informació completa del curs i per a inscripcions aneu a la web del COAC

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration