Curs de tècnica vocal basat en el mètode Estill Voice Training (Estill Voice Craft). 2a edició

Olga López Espejo
Escola Municipal de Música d'Olot (Av. Anselm Clavé, 7 d'Olot) 03/07/17
2 Sessions / 15 hores

Aquest curs és una introducció a la tècnica Estill Voice Craft. La principal aportació d’aquesta tècnica, a diferència d’altres mètodes, és que parteix d’un coneixement científic de l’anatomia, fisiologia i funcionament de la veu, i a partir d’aquesta base ofereix una pràctica sistemàtica de les estructures de l’aparell fonador. És aplicable a qualsevol pràctica vocal i va dirigit tant a professionals que tenen una formació vocal sòlida com als que no la tenen.

El curs pretén aportar un coneixement teòric i pràctic exhaustiu de l’aparell fonador i pretén que cada professional, des del seu grau de destresa en l’ús de la pròpia veu, pugui integrar els continguts treballats i decidir quin ús en fa.

El curs compta amb la col·laboració de l’Associació Catalana d’Escoles de Música.

Objectius:

-Conèixer les característiques i el funcionament del nostre aparell fonador i com condicionen l’emissió de la veu. A partir d’aquest coneixement donar recursos pràctics aplicables tant a nivell personal com a l’aula.

-Atendre alguns dels dubtes que els assistents al curs puguin tenir a partir de la seva pràctica habitual a l’aula.

-Conèixer i practicar l’entrenament vocal que qualsevol professional de la veu, sigui de la disciplina que sigui, necessita per estar més fort vocalment parlant.

-Descobrir com utilitzar tècnicament la pròpia eina vocal per poder realitzar qualsevol tasca vocal de forma òptima, segura i saludable.

-Construir una recepta de bona salut vocal.

Comença:

Dilluns 03 de juliol de 2017 a les 10:00
fins Dimarts 04 de juliol de 2017 a les 19:00
Totes les dates

Lloc de realització:

Escola Municipal de Música d'Olot (Av. Anselm Clavé, 7, d'Olot)

Durada:

15 hores

Preu:

Matrícula ordinària125 €
Socis del Col·lectiu d'Ensenyants de la Garrotxa, de l'Associació Catala d'Escoles de Música i estudiants80 €

Límit per apuntar-se:

30 juny

Bonificable:

Reconeixement:

Reconegut com a curs d'estiu de la Universitat de Girona amb 1 crèdit ECTS pels alumnes de la UdG i reconegut com a formació permanent pel Departament d'Ensenyament.

Codi:

17051

Vols bonificar aquesta formació?

Si No

Programa:

-Introducció al mètode Estill, anatomia i fisiologia

-Hàbits de salut vocal

-Conceptes importants: l’esforç i la potència

-Control de Plecs Falsos (constricció i retracció)

-Inicis i finals

-Cos i cobertura dels Plecs Vocals

-El Filtre

-Estructures de suport. Implicació Corporal

DATES I HORARIS:
3 i 4 de juliol de 10 a 14h i de 15.30 a 19h

ADREÇAT A: principalment a docents però també està obert a educadors, cantants, estudiants de magisteri, de logopèdia,… i a tots els professionals que la veu sigui una de les seves eines de treball del dia a dia.

OBSERVACIÓ: Si ets alumne de la UdG és imprescindible, per a l’atorgació del crèdit de reconeixement acadèmic, que al finalitzar la teva inscripció omplis el següent formulari (fes clic aquí)

 

Consulta tota la programació dels cursos d’estiu 2017.

Professorat:

  • Olga López Espejo

    Certified Master Teacher Estill Voice Training System, vocal coach i cantant. Actualment, treballa de professora interna en els cursos oficial d’EVT (Voice Craft) amb Helen Rowson. Preparadora per exàmens Certificate of Figure Proficiency (CFP) dins del sistema Estill. Imparteix classes de cant i de tècnica EVT en el Teatre Kursaal i en l’escola Central de Teatre de Manresa. Assessora vocalment diversos espectacles de Teatre Musical. En el seu estudi treballa com a entrenedora, rehabilitadora, reeducadora, assessora vocal i professora de cant i actualment, dirigeix un projecte propi “La Veu, l’instrument màgic” amb la intenció de promoure i aplicar el treball de Jo Estill amb nens i adolescents.

Correus de contacte:

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration