Curs en higiene alimentària

FES Olot 27/03/19
1 Sessions / 4 hores

Aquesta sessió de formació en matèria d’higiene alimentària va adreçada als manipuladors d’aliments per tal d’assegurar el nivell de coneixements adequat en relació amb els requisits d’higiene, els diferents agents i factors que poden contaminar i/o alterar els aliments i les repercussions de les seves actituds i comportaments en la salubritat dels aliments, per tal de garantir que executen pràctiques segures i correctes.

Es consideren manipuladors d’aliments totes aquelles persones que, per raó de la seva activitat laboral, tenen contacte directe amb els aliments durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei.

El document conegut com a carnet de manipulador d’aliments ja no és vigent ni obligatori. Aquest requisit administratiu va ser suprimit l’any 2000 i des d’aleshores són les empreses alimentàries les que han de vetllar pel manteniment de les normes d’higiene i han de garantir que el seu personal rebi la formació suficient i les instruccions necessàries.

No obstant això, continua sent indispensable una bona formació en higiene i innocuïtat dels aliments.

Comença:

Dimecres 27 de març de 2019 des de les 16:00 fins les 20:00

Lloc de realització:

FES

Durada:

4 hores

Preu:

Matrícula ordinària45 €

Límit per apuntar-se:

25 març

Bonificable:

Codi:

19051

Vols bonificar aquesta formació?

Si No

Programa:

  • Concepte d’higiene alimentària i la seva importància
  • Marc legal
  • Conceptes bàsics d’APPCC i prerequisits
  • Bones pràctiques per a manipuladors d’aliments
  • Microorganismes més freqüents

 

Destinataris:

Productors de venda de proximitat de productes agroalimentaris (venda directa o venda en circuit curt), establiments de restauració, cases de colònies i menjadors escolars.

Professora:

Magalí Ruiz (consulting.ms). Llicenciada en Ciències Químiques.
Consultora de Sistemes de Qualitat i Seguretat Alimentària.

Data i horaris: 27 de març, de 16:00 a 20:00h.

Durada:  4 hores

Lloc: Fundació d’Estudis Superiors d’Olot (C/Joan Pere Fontanella, 3)

Correus de contacte:

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration