Dona i emprenedora, les claus d’emprendre en femení

Marta Zaragoza
FES / 01/12/17
1 Sessions / 4 hores

Objectius:

FORMACIÓ PER A EMPRENEDORS

Crear, consolidar o fer créixer un projecte és un procés llarg i complex al qual afecten molts factors de diferent índole. De quina manera afecta el fet de ser dona en tot aquest procés? Quin paper hi juguen els coneixements, les habilitats, les aptituds i l’actitud a l’hora d’assolir els nostres objectius? Quina influència té el nostre entorn en els nostres projectes? En aquesta sessió oferirem les coordenades per construir un projecte sòlid i sostenible a llarg termini, seguint uns passos, uns criteris i utilitzant unes eines que es fonamenten amb noves metodologies i estratègies per encarar el futur amb més garanties d’èxit i amb igualtat d’oportunitats.

Comença:

Divendres 01 de desembre de 2017 des de les 09:30 fins les 13:30

Lloc de realització:

Fundació d'Estudis Superiors d'Olot

Durada:

4 hores

Preu:

Gratuït

Límit per apuntar-se:

30 novembre

Bonificable:

No

Codi:

17044

Programa:

1. Factors d’emprenabilitat: viabilitat i igualtat d’oportunitats.
2. Les Bases d’un projecte de vida: més enllà del projecte emprenedor hi ha vida.
3. El procés d’Avaluació de Competències Emprenedores: què tinc i què necessito?

______________________________________________________________________

Consulteu el programa complet de sessions d’Emprenedoria 2017.

Professorat:

  • Marta Zaragoza

    Economista i emprenedora, especialitzada en direcció estratègica i desenvolupament de competències professionals, emprenedores i directives en l’àmbit de l’emprenedoria, empresa, ONL, estratègia territorial i R+D+I. El 2010 crea Cresàlida, amb la missió treballar perquè les organitzacions tinguin una vida equilibrada i sostenible a través d’una Direcció estratègica en clau de competències. Docent a la URV, la UB i la UOC. El 2012 publica Emprendre en clau de competències: El perfil emprenedor a través d’Edicions UOC.

Correus de contacte:

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration