Emprendre en clau de competències (Emprenedors)

Marta Zaragoza
FES Olot 27/05/18
1 Sessions / 4 hores

Objectius:

[ SESSIÓ POSPOSADA! Informarem de la nova data amb la menor brevetat possible. Disculpeu les molèsties. ]

Crear, consolidar o fer créixer un projecte és un procés llarg i complex al qual afecten molts factors de diferent índole. Quin paper hi juguen els coneixements, les habilitats, les aptituds i l’actitud alhora d’assolir els nostres objectius? De quina manera afecten els nostres factors personals en tot aquest procés? Quina influència té el nostre entorn en els nostres projectes?
En aquesta sessió oferirem les coordenades per construir un projecte sòlid i sostenible a llarg termini, seguint uns passos, uns criteris i utilitzant unes eines que es fonamenten amb noves metodologies i estratègies per encarar el futur amb més garanties d’èxit i amb igualtat d’oportunitats, per tant, independentment dels factors  personals i de l’entorn.

 

___________

> Consulteu el programa complet de sessions d’Emprenedoria 2018.

Comença:

Lloc de realització:

Can Monsà - Olot

Durada:

4 hores

Preu:

Gratuït

Bonificable:

No

Codi:

18028

Programa:

1. Factors d’emprenabilitat: factors personals, de l’entorn i competencials.
2. Les Bases d’un projecte de vida: més enllà del projecte emprenedor hi ha vida.
3. El procés d’ Avaluació de Competències Emprenedores: què tinc i què necessito?

Professorat:

  • Marta Zaragoza

    Economista i emprenedora, especialitzada en direcció estratègica i desenvolupament de competències professionals, emprenedores i directives en l’àmbit de l’emprenedoria, empresa, ONL, estratègia territorial i R+D+I. El 2010 crea Cresàlida, amb la missió treballar perquè les organitzacions tinguin una vida equilibrada i sostenible a través d’una Direcció estratègica en clau de competències. Docent a la URV, la UB i la UOC. El 2012 publica Emprendre en clau de competències: El perfil emprenedor a través d’Edicions UOC.

Correus de contacte:

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration