Espai museístic del Boscarró i Molí Fondo (formació permanent per Guies del Parc Natural)

26/06/18
1 Sessions / 4 hores
Només queden 3 places

SESSIONS DE FORMACIÓ PERMANENT PEL SECTOR TURÍSTIC (aquesta especialment destinada a guies del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa)

Data: dimarts 26 de juny de 2018
Hora d’inici: 9.00 h
Hora d’acabament: 13.00 h
Lloc de trobada: Plaça Major de Sant Joan les Fonts
Docent: Llorenç Planagumà, geòleg.

 

En aquest indret hi ha tres colades de lava. La primera colada de lava és la més antiga de la zona volcànica de la Garrotxa; localitzada sota la presa. En aquesta colada s’observa certa disjunció columnar al basalt, de color gris blavós. Si caminem per la vora del riu, en sentit del corrent, trepitjarem unes lloses que constitueixen el nivell basal de la segona colada de lava. En alguns punts hi ha petites protuberàncies (objecte d’aquest estudi) on es veu una base escoriácea i rugosa. En l’escarpat de la llera s’observa la resta de la mateixa colada, que presenta hàbit columnar. Just a sobre hi ha una capa de sediments formada per còdols de gresos i basalt, englobats per una matriu llimosa. Finalment, a la part superior aflora la tercera colada que és la que forma la pedrera del Boscarró.

 

Consulta tota la formació pel sector turístic a la Garrotxa

Comença:

Dimarts 26 de juny de 2018 des de les 09:00 fins les 13:00

Lloc de realització:

DSant Joan Les Fonts

Durada:

4 hores

Preu:

Gratuït per Guies del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa
Matrícula ordinària10 €

Límit per apuntar-se:

22 juny

Bonificable:

No

Correus de contacte:

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration