GARROTXA DIGITAL TALENT | FES

GARROTXA DIGITAL TALENT

JORDI CENTELLES GAVIN
Formació en línia (zoom) 16/11/20

Presentació

Per fer front a la revolució digital, el sector tecnològic necessita incorporar nous professionals per cobrir la gran demanada de persones formades en els diferents camps tecnològics. Les empreses estan cercant nou talent, conscients de la transformació digital. L’objectiu dels tallers és donar a conèixer els camps amb més futur dins el mon digital.

Per a qui són els tallers:

Els tallers estan oberts a tothom que vulgui conèixer de prop la revolució digital, el que està passant i cap a on anem. No calen coneixements previs específics, però és recomanable conèixer les tic (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) i Internet.

Als tallers mostrarem les passes a seguir per endinsar-se al mon digital començant des de zero, per a totes aquelles persones que cerquin una professió de present i futur, o desitgin fer un canvi professional a la seva vida. Els usuaris que facin els tallers coneixeran i podran decidir si volen formar part de la revolució digital i quin és el camp que més s’adapta a les seves preferències i possibilitats.

Condicions genèriques per realitzar els Tallers

  • Persones sense feina i/o aturades.
  • Persones emprenedores que vulguin iniciar un nou projecte (tecnològic o no) i que vulguin conèixer les eines digitals que els ajudaran a millorar-lo.
  • Estudiants que valoren la possibilitat d’estudiar una professió de present i de molt futur.
  • Persones amb ganes d’afrontar nous reptes i amb ganes de canviar de feina o professió.
  • Persones què davant una situació d’incertesa laboral (erte, ero, etc.) valorin la possibilitat d’accedir a un sector sense atur i amb un creixement exponencial.
  • Empreses i entitats que vulguin conèixer les claus de la transformació digital. Per preparar-se i formar als seus professionals per dur a terme la transformació digital.
  • Petites i mitjanes empreses de la Garrotxa, Hosteleria, restauració, turisme i comerç.

NOTA: Pots inscriure’t a tots als tallers, o bé de forma individual només als que t’interessen.

Comença:

Dilluns 16 de novembre de 2020 des de les 17:30 fins les 19:30

Lloc de realització:

Formació en línia (zoom)

Preu:

Gratuït

Bonificable:

No

Programa:

 

INSCRIU-TE A TOTS ELS TALLERS aquí

Professorat:

  • JORDI CENTELLES GAVIN

    Formador i Consultor Informàtic, especialitzat en la formació en Noves Tecnologies i Ofimàtica.

Correus de contacte:

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration