GESTIÓ PER A LA RESTAURACIÓ EN TEMPS DE CRISI Model de negoci, gestió, escandalls, oferta

Xavier Beltran
On line 10/06/20
4 hores

SESSIÓ VIRTUAL

La gestió en Restauració ha estat sempre imprescindible, però ara ho és més que mai! Us volem explicar l’A,B,C de la gestió per tal de conèixer i tenir el volant del teu restaurant.

Comença:

Dimecres 10 de juny de 2020 a les 10:00
fins Dijous 11 de juny de 2020 a les 12:00
Totes les dates

Lloc de realització:

On line

Durada:

4 hores

Preu:

Gratuït

Límit per apuntar-se:

08 juny

Bonificable:

No

Programa:

  • La importància de la gestió
  • Errors de gestió de petits negocis
  • Conceptes bàsics
  • El model de negoci que cal dissenyar
  • Els principals indicadors
  • Quadre de comandament
  • Gestió de l’oferta gastronòmica
  • Escandalls
  • Gestió de vendes: enginyeria d’OMS

Destinataris:
El curs va dirigit als responsables i caps de gestió del Sector de la restauració i allotjaments turístics que elaboren àpats.

Calendari i horaris:
Dies 10 i 11 de juny de 10 a 12h.

Inscripcions:

El curs es realitzarà per la plataforma gratuïta ZOOM. Per a poder-hi accedir només cal que us descarregueu l’aplicació al vostre ordinador, tablet o mòbil, i abans de l’inici de la sessió us farem arribar les claus d’accés per correu electrònic.

Us podeu descarregar l’aplicació aquí.

 

Professorat:

  • Xavier Beltran

    Dietista i assessor en Restauració. Co-gerent a Agar Assessorament

Correus de contacte:

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration