La digitalització de les empreses (Garrotxa Digital Talent) | FES

La digitalització de les empreses (Garrotxa Digital Talent)

JORDI CENTELLES GAVIN
Sessió en línia (zoom) 30/11/20

Presentació GARROTXA DIGITAL TALENT

Per fer front a la revolució digital, el sector tecnològic necessita incorporar nous professionals per cobrir la gran demanada de persones formades en els diferents camps tecnològics. Les empreses estan cercant nou talent, conscients de la transformació digital. L’objectiu dels tallers és donar a conèixer els camps amb més futur dins el mon digital.

 

Comença:

Dilluns 30 de novembre de 2020 des de les 17:30 fins les 19:30

Lloc de realització:

Sessió en línia (zoom)

Preu:

Gratuït

Límit per apuntar-se:

29 novembre

Bonificable:

No

Programa:

En aquest taller explorarem el món dels CRM (sistemes informàtics centralitzats de relació amb els clients) i els ERP (sistemes informàtics centralitzats de gestió de recursos interns), i com aquestes noves eines han transformat la manera en que les empreses de totes mides es relacionen amb els seus clients. En veurem casos d’èxit i quins són els avantatges de la seva implementació.

 • Definició dels CRM i ERP, i perquè són necessaris
 • Usos i casos d’èxit
 • Les principals companyies que ofereixen els serveis
 • Camins de formació i aprenentatge

 

Per a qui són els tallers:

Els tallers estan oberts a tothom que vulgui conèixer de prop la revolució digital, el que està passant i cap a on anem. No calen coneixements previs específics, però és recomanable conèixer les tic (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) i Internet.

Als tallers mostrarem les passes a seguir per endinsar-se al mon digital començant des de zero, per a totes aquelles persones que cerquin una professió de present i futur, o desitgin fer un canvi professional a la seva vida. Els usuaris que facin els tallers coneixeran i podran decidir si volen formar part de la revolució digital i quin és el camp que més s’adapta a les seves preferències i possibilitats.

Condicions genèriques per realitzar els Tallers

 • Persones sense feina i/o aturades.
 • Persones emprenedores que vulguin iniciar un nou projecte (tecnològic o no) i que vulguin conèixer les eines digitals que els ajudaran a millorar-lo.
 • Estudiants que valoren la possibilitat d’estudiar una professió de present i de molt futur.
 • Persones amb ganes d’afrontar nous reptes i amb ganes de canviar de feina o professió.
 • Persones què davant una situació d’incertesa laboral (erte, ero, etc.) valorin la possibilitat d’accedir a un sector sense atur i amb un creixement exponencial.
 • Empreses i entitats que vulguin conèixer les claus de la transformació digital. Per preparar-se i formar als seus professionals per dur a terme la transformació digital.
 • Petites i mitjanes empreses de la Garrotxa, Hosteleria, restauració, turisme i comerç.

NOTA:

 1. El curs es pot seguir en streaming via Zoom.
 2. Pots inscriure’t a tots als tallers, o bé de forma individual només als que t’interessen.

Consulta tota la programació del programa Garrotxa Digital Talent aquí

Professorat:

 • JORDI CENTELLES GAVIN

  Formador i Consultor Informàtic, especialitzat en la formació en Noves Tecnologies i Ofimàtica.

Correus de contacte:

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration