La geologia de la vall de Riu. Una zona d’alt interès per la seva geodiversitat i patrimoni geològic (sessió de formació permanent) | FES

La geologia de la vall de Riu. Una zona d’alt interès per la seva geodiversitat i patrimoni geològic (sessió de formació permanent)

Alta Garrotxa 19/12/22
7 hores
Només queden 2 places

Aquesta sessió de formació s’emmarca dins l’estratègia de la Carta Europea de Turisme Sostenible, on cada any es programen formacions permanents dirigides a persones acreditades com a “Bons coneixedors de la Garrotxa”.

La formació està coorganitzada pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, Turisme Garrotxa i la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot.

Comença:

Dilluns 19 de desembre de 2022 des de les 09:00 fins les 16:00

Lloc de realització:

Alta Garrotxa

Durada:

7 hores

Preu:

Gratuït

Límit per apuntar-se:

15 desembre

Bonificable:

No

Programa:

Aquesta sessió consistirà en una sortida de camp per conèixer la geodiversitat de la vall de Riu on hi afloren cingleres, engorjats i surgències generades per la carstificació de les roques calcàries. Dolomies, esquistos i granits del paleozoic i interessants mineralitzacions explotades des de principis del neolític.

Data: dilluns 19 de desembre de 2022.
Horari: de 9 a 16h.
Durada: 7 hores.
Lloc de trobada: a les 9.00h a l’aparcament del Parc Nou o a les 9.30h a l’aparcament de Sadernes.
Places: limitades a 20.
Destinataris: persones que disposin de l’acreditació de “Bon Coneixedor de la Garrotxa”.
Observacions: el desplaçament es realitzarà en cotxes particulars. Cal portar roba i calçat cómode per caminar, esmorzar, dinar i roba impermeable en cas de pluja.

FORMADOR: Llorenç Planagumà, geòleg i director de Tosca, serveis ambientals d’educació i de turisme

 

Correus de contacte:

Només queden 2 places

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration