Lideratge situacional i Gestió d’equips (Conferència inaugural)

FES Olot 06/11/20

Les petites i mitjanes empreses, sobretot aquelles de caràcter productiu o industrial, viuen immerses en un ritme de gestió i planificació moltes vegades lineal i accelerat. A la Garrotxa, la proliferació d’empreses familiars, molt preponderants en sectors ja tradicionals com l’agroalimentari, la maquinària, tèxtil, plàstic o metal·lúrgic, va acompanyada de possibles barreres a la renovació de talents, la innovació o la diversificació productiva.

El Cercle EURAM, l’Agència d’Innovació i Desenvolupament Dinàmig i la FES uneixen esforços per crear un projecte amb l’objectiu d’acompanyar empreses industrials mitjançant un itinerari formatiu avalat pel teixit empresarial, que doni l’oportunitat a les mateixes de consolidar les seves accions de gestió, renovar-les, o incorporar projectes que aportin valor a la seva activitat.

Objectius:

Millorar la capacitat de lideratge de les persones tant des del punt de vista de la capacitat individual com la col·lectiva.

Comença:

Divendres 06 de novembre de 2020 des de les 09:30 fins les 11:45

Lloc de realització:

Sessió ON-LINE

Preu:

Gratuït

Bonificable:

No

Programa:

1. Història del lideratge.
2. Comprendre la importància i naturalesa de la direcció i el lideratge.
3. Conèixer les responsabilitats i tasques d’un directiu/va o cap.
4. Saber quines són les competències clau per liderar.
5. Conceptes importants a comprendre en la direcció.
1. Valorar com comuniquem davant un equip.
2. Conèixer l’impacte i la influència de la primera impressió.
3. Posada a escena d’un bon líder.
4. Gestionar comunicació & imatge a 360º amb autenticitat per influència.

A càrrec de:

Josep Baijet, Consultor de Recursos Humans, Gestió de Talent, Empoderament personal i Cultura 2.0. Més de 20 anys d’experiència com a director de tecnologies de la informació, d’organització, direcció de línies de negoci emergents, direcció de Recursos Humans, direcció de serveis de suport, postvenda i atenció a client entre altres.

Consol Vilar – Fundadora i CEO d’Imatge personal & Comunicació corporativa Consol Vilar. Consultora en imatge professional i personal. Desenvolupament de programes específics en imatge i comunicació a l’empresa.

Correus de contacte:

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration