Lean Manufacturing (conferència inaugural)

MIGUEL SAIZ GARCIA
FES Olot 09/10/20

Les petites i mitjanes empreses, sobretot aquelles de caràcter productiu o industrial, viuen immerses en un ritme de gestió i planificació moltes vegades lineal i accelerat. A la Garrotxa, la proliferació d’empreses familiars, molt preponderants en sectors ja tradicionals com l’agroalimentari, la maquinària, tèxtil, plàstic o metal·lúrgic, va acompanyada de possibles barreres a la renovació de talents, la innovació o la diversificació productiva.

El Cercle EURAM, l’Agència d’Innovació i Desenvolupament Dinàmig i la FES uneixen esforços per crear un projecte amb l’objectiu d’acompanyar empreses industrials mitjançant un itinerari formatiu avalat pel teixit empresarial, que doni l’oportunitat a les mateixes de consolidar les seves accions de gestió, renovar-les, o incorporar projectes que aportin valor a la seva activitat.

Objectius:

Promoure que les empreses participants realitzin accions de gestió o projectes que aportin valor a la seva activitat i, per tant, al seu mercat i al seu entorn, a través de metodologies LEAN.

Concretament, els objectius d’aquest programa són:
• Formar els assistents en metodologies Lean Manufacturing per millorar la gestió d’estocs i del procés productiu de la seva empresa.
• Acompanyar 5 empreses amb els primers passos de implantació d’iniciatives Lean Manufacturing.

Comença:

Divendres 09 d'octubre de 2020 des de les 09:30 fins les 11:45

Lloc de realització:

Sessió ON-LINE

Preu:

Gratuït

Límit per apuntar-se:

07 octubre

Bonificable:

No

Programa:

Conferència oberta a tothom al Campus Garrotxa:

• Avantatges del Lean.
• Casos d’exit

Professorat:

  • MIGUEL SAIZ GARCIA

    Enginyer Industrial. MBA (Esade)
    Treballa al sector de l’automoció des de 2001. Al llarg de la seva carrera ha liderat el desenvolupament de productes per a les principals marques com Ford, Chrysler, Honda, GM, Audi, VW i Seat.
    A més, és col·laborador del grup de recerca Internet Computing & Systems Optimization a la UOC i fundador de weOptimize, en partnership amb Microsoft.

Correus de contacte:

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration