Novetats Fiscals 2018

Miquel Márquez Obrador
FES Olot 12/12/17
1 Sessions / 4,5 hores
Només queden 2 places

Objectius:

 

En el seminari es tractaran els principals aspectes a tenir en compte en el tancament de l’impost sobre societats de l’any 2017 i les novetats en l’IRPF i l’IVA pel 2018.

Comença:

Dimarts 12 de desembre de 2017 des de les 09:00 fins les 13:30

Durada:

4,5 hores

Preu:

60 €

Límit per apuntar-se:

07 desembre

Bonificable:

Codi:

17018

Vols bonificar aquesta formació?

Si No

Programa:

  • Impost de Societats: s’analitzaran els canvis fiscals en l’Impost sobre Societats fent especial èmfasi en les estratègies de planificació i estalvi fiscal de cara a l’exercici 2018. També s’analitzaran els aspectes més rellevants a tenir en compte en el tancament fiscal del 2017.
  • IRPF: l’anàlisi es centrarà en les modificacions introduïdes en la Llei i el reglament de l`IRPF i els aspectes que incideixen en les retencions dels treballadors, així com les novetats fiscals que resulten aplicables per aquest impost.
  • IVA: s’analitzaran les novetats tributàries introduïdes en la normativa i en les resolucions de la direcció general de tributs. Es comentaran els principals aspectes del nou sistema d’informació immediata de l’IVA.
  • També analitzarem els canvis tributaris de la Llei de pressupostos de l’Estat i de la Llei de pressupostos i acompanyament de la Generalitat de Catalunya

 

Professorat:

  • Miquel Márquez Obrador

    Llicenciat en ADE i Dret i màster en assessoria fiscal. Soci fundador de Planning Assessors Fiscals, SLP.

Correus de contacte:

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration