Novetats fiscals 2020 i tancament comptable i fiscal de l’exercici anual

Miquel Márquez Obrador
FES Olot 10/12/19
1 Sessions / 4.5 hores

Tractarem els principals aspectes a tenir en compte en el tancament de l’impost sobre societats de l’any 2019 i les novetats en l’IS, l’IRPF i l’IVA pel 2020.

Comença:

Dimarts 10 de desembre de 2019 des de les 09:00 fins les 13:30

Durada:

4.5 hores

Preu:

65 €

Límit per apuntar-se:

05 desembre

Bonificable:

Codi:

19015

Vols bonificar aquesta formació?

Si No

Programa:

–   Impost de Societats: s’analitzaran els canvis fiscals en l’impost sobre Societats fent especial èmfasi en les estratègies de planificació i estalvi fiscal de cara a l’exercici 2020. També s’analitzaran els aspectes més rellevants a tenir en compte en el tancament fiscal del 2019.

–   IRPF: l’anàlisi se centrarà en els modificacions introduïdes en la Llei i el reglament de l’IRPF i els aspectes que incideixen en les retencions dels treballadors, així com les novetats fiscals que resulten aplicables per aquest impost.

–   IVA: s’analitzaran les novetats tributàries introduïdes en la normativa i en les resolucions de la direcció general de tributs.

–   També analitzarem els canvis tributaris de la Llei de pressupostos de l’Estat i de la Llei de pressupostos i acompanyament de la Generalitat de Catalunya.


 

Consulteu el programa complet de Seminaris Empresarials 2019.

Bonificació

L’import de la matrícula dels cursos és bonificable mitjançant la  Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (antiga Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo), sempre que es compti amb crèdit suficient. La FES pot gestionar sense cost addicional la bonificació a les empreses que ho sol·licitin. La sol·licitud s’ha de fer, com a mínim, 10 dies abans de l’inici del curs.

Professorat:

  • Miquel Márquez Obrador

    Llicenciat en ADE i Dret i màster en assessoria fiscal. Soci fundador de Planning Assessors Fiscals, SLP.

Correus de contacte:

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration