Novetats fiscals pel 2022 i tancament comptable i fiscal de l’exercici anual | FES

Novetats fiscals pel 2022 i tancament comptable i fiscal de l’exercici anual

Miquel Márquez Obrador
FES Olot 14/12/21
4,5 hores

Tractarem els principals aspectes a tenir en compte en el tancament de l’impost sobre societats de l’any 2021 i les novetats en l’IS, l’IRPF i l’IVA pel 2022.

Comença:

Dimarts 14 de desembre de 2021 des de les 09:00 fins les 13:30

Lloc de realització:

Can Monsà - C/ Joan Pere Fontanella, 3 d'Olot.

Durada:

4,5 hores

Preu:

80 €

Límit per apuntar-se:

09 desembre

Bonificable:

Codi:

21009

Vols bonificar aquesta formació?

Si No

Programa:

–   Impost de Societats: s’analitzaran els canvis fiscals en l’impost sobre Societats fent especial èmfasi en les estratègies de planificació i estalvi fiscal de cara a l’exercici 2022. També s’analitzaran els aspectes més rellevants a tenir en compte en el tancament fiscal del 2021.

–   IRPF: l’anàlisi se centrarà en els modificacions introduïdes en la Llei i el reglament de l’IRPF i els aspectes que incideixen en les retencions dels treballadors, així com les novetats fiscals que resulten aplicables per aquest impost.

–   IVA: s’analitzaran les novetats tributàries introduïdes en la normativa i en les resolucions de la direcció general de tributs.

–   També analitzarem els canvis tributaris de la Llei de pressupostos de l’Estat i de la Llei de pressupostos i acompanyament de la Generalitat de Catalunya.

Professorat:

  • Miquel Márquez Obrador

    Llicenciat en ADE i Dret i màster en assessoria fiscal. Soci fundador de Planning Assessors Fiscals, SLP.

Correus de contacte:

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration