Producció en PULL (Lean Manufacturing)

MIGUEL SAIZ GARCIA
FES Olot 10/11/20
1 Sessions / 4 hores

Les petites i mitjanes empreses, sobretot aquelles de caràcter productiu o industrial, viuen immerses en un ritme de gestió i planificació moltes vegades lineal i accelerat. A la Garrotxa, la proliferació d’empreses familiars, molt preponderants en sectors ja tradicionals com l’agroalimentari, la maquinària, tèxtil, plàstic o metal·lúrgic, va acompanyada de possibles barreres a la renovació de talents, la innovació o la diversificació productiva.

El Cercle EURAM, l’Agència d’Innovació i Desenvolupament Dinàmig i la FES uneixen esforços per crear un projecte amb l’objectiu d’acompanyar empreses industrials mitjançant un itinerari formatiu avalat pel teixit empresarial, que doni l’oportunitat a les mateixes de consolidar les seves accions de gestió, renovar-les, o incorporar projectes que aportin valor a la seva activitat.

Comença:

Dimarts 10 de novembre de 2020 des de les 09:30 fins les 13:30

Lloc de realització:

Can Monsà (C/ Joan Pere Fontanella, 3 d'Olot)

Durada:

4 hores

Preu:

Gratuït

Límit per apuntar-se:

09 novembre

Bonificable:

No

Codi:

20138

Programa:

Producció en “PULL”

 • Estructura del fluxe pull
 • Impacte a la gestió d’estocs
 • Seqüenciació de la producció
 • Eines Kanban

Veure el programa complet de Lean Manufacturing aquí

Professorat:

 • MIGUEL SAIZ GARCIA

  Enginyer Industrial. MBA (Esade)
  Treballa al sector de l’automoció des de 2001. Al llarg de la seva carrera ha liderat el desenvolupament de productes per a les principals marques com Ford, Chrysler, Honda, GM, Audi, VW i Seat.
  A més, és col·laborador del grup de recerca Internet Computing & Systems Optimization a la UOC i fundador de weOptimize, en partnership amb Microsoft.

Correus de contacte:

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration