Programa complet “Cursos i seminaris empresarials 2018”

FES Olot 12/12/18

Els Cursos i Seminaris Empresarials de la FES són activitats formatives dirigides a directius, petites i mitjanes empreses, autònoms i emprenedors on es tracten de forma específica diferents temes d’interès per al sector empresarial.

Conferència d’obertura: La Transformació en el Món Empresarial: Un Cas d’Èxit, 15 de gener, de 19 a 20.30 h. Ponents: Giovanni Inturrisi, CEO de Zoetis Vall de Bianya i Piet Swartelé, Global Manufacturing director de Kedrion Biopharma (Lucca-Itàlia) i ex CEO de Zoetis.

Comença:

Dimecres 12 de desembre de 2018 des de les 09:00 fins les 14:00

Lloc de realització:

Edifici Can Monsà, C/ Joan Pere Fontanella, 3, 17800 Olot. Excepte el curs de "Lideratge outdoor" que es fa a Can Felicià (Beuda)

Preu:

Segons curs

Límit per apuntar-se:

13 desembre

Bonificable:

Vols bonificar aquesta formació?

Si No

Programa:

 

 

 

Bonificació

L’import de la matrícula dels cursos és bonificable mitjançant la  Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (antiga Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo), sempre que es compti amb crèdit suficient. La FES pot gestionar sense cost addicional la bonificació a les empreses que ho sol·licitin. La sol·licitud s’ha de fer, com a mínim, 10 dies abans de l’inici del curs.

 

Correus de contacte:

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration