SEGURETAT ALIMENTARIA I HIGIENE EN LA MANIPULACIÓ D’ALIMENTS – formació especialment dirigida al sector de l’hostaleria, la restauració i el turisme. | FES

SEGURETAT ALIMENTARIA I HIGIENE EN LA MANIPULACIÓ D’ALIMENTS – formació especialment dirigida al sector de l’hostaleria, la restauració i el turisme.

Sessió virtual per Zoom 31/03/22
2 hores

Aquesta sessió de formació en matèria d’higiene alimentària va adreçada als manipuladors d’aliments per tal d’assegurar el nivell de coneixements adequat en relació amb els requisits d’higiene, els diferents agents i factors que poden contaminar i/o alterar els aliments i les repercussions de les seves actituds i comportaments en la salubritat dels aliments, per tal de garantir que executen pràctiques segures i correctes.

Es consideren manipuladors d’aliments totes aquelles persones que, per raó de la seva activitat laboral, tenen contacte directe amb els aliments durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei.

Actualment, les empreses són les que han de vetllar pel manteniment de les normes d’higiene i han de garantir que el seu personal rebi la formació suficient i les instruccions necessàries, mitjançant una bona formació en higiene i innocuïtat dels aliments.

Davant la situació que estem vivint també es tractarà la prevenció de la Covid-19 en la manipulació d’aliments.

Comença:

Dijous 31 de març de 2022 des de les 17:15 fins les 19:15

Lloc de realització:

Sessió virtual per Zoom

Durada:

2 hores

Preu:

Gratuïta per a agremiats a l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa i pels socis de Turisme Garrotxa
Matrícula ordinària45 €

Límit per apuntar-se:

30 març

Bonificable:

Programa:

  • Legislació aplicable als manipuladors d’aliments i als operadors
  • Definició de manipulador d’aliments i responsabilitats
  • Aliments i la cadena alimentària
  • Neteja i desinfecció
  • Contaminacions i malalties de transmissió alimentària
  • Conservació d’aliments i etiquetatge
  • Traçabilitat
  • Prevenció de la Covid-19 per a manipuladors d’aliments
  • Exemples pràctics

 

Destinataris:

El curs anirà principalment enfocat als professionals del món de l’hostaleria, la  restauració i el turisme. Tot i així, està obert a altres professionals que en el seu dia a dia manipulin aliments.

 

Professora:

Magalí Ruiz (consulting.ms)

Llicenciada en Ciències Químiques.

Consultora de Sistemes de Qualitat i Seguretat Alimentària.

 

Data i horaris: dijous 31 de març de 17.15 a 19.15h (sessió virtual – per Zoom)

 

Durada:  2 hores

 

Preu: gratuït pels agremiats a l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i pels socis de Turisme Garrotxa.

45€ pels que no estiguin associats.

 

Observació: caldrà especificar l’empresa on es treballa en el moment de la inscripció. El dia abans de la formació rebreu per correu electrònic el link per connectar-vos a la sessió del Zoom i poder seguir la formació.

 

Organització:

Associació d’Hostalatge de la Garrotxa

Turisme Garrotxa

Fundació d’Estudis Superiors d’Olot

 

Correus de contacte:

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration