QUÈ ÉS LA FORMACIÓ IN COMPANY?

La formació in company respon als desitjos de moltes empreses i organitzacions que tenen un grup de treballadors/es amb unes necessitats molt concretes de rebre una determinada formació, ja sigui per adaptar-se a canvis de l’entorn o bé per ajustar-se a una determinada necessitat de l’empresa.

 

QUINS AVANTATGES TÉ?

La formació in company s’ajusta al que l’empresa necessita, a la seva cultura, al seu grup de treballadors/es. Són propostes fetes a mida que, sovint, es fan a les pròpies instal·lacions de l’empresa o organització.

La clau d’aquest mètode de formació és l’ensenyament a mida. El formador/a personalitza la proposta en relació als objectius i necessitats de cada empresa o organització. Així els alumnes aprenen aquells coneixements que implementaran en el seu dia a dia i es treballa amb casos reals de la mateixa empresa.

Que la formació es porti a terme a les instal·lacions de l’empresa o organització facilita que el formador/a capti ràpidament en quin entorn es desenvolupen els professionals a qui està formant, i actuï en conseqüència.

A més, s’afavoreix la integració a l’empresa ja que, mentre dura la formació, els treballadors/es es relacionen amb els seus companys de treball des d’una altra mirada. Es poden sentir més còmodes per exposar els seus dubtes, compartir inquietuds i arribar a solucions de forma conjunta.

 

COM HO PUC FINANÇAR?

Aquesta formació es pot subvencionar totalment o parcial a través d’un programa estatal d’ajuda per a la formació contínua dels treballadors/es en actiu que es fa efectiu mitjançant bonificacions en les cotitzacions a la seguretat social. Totes les empreses que tinguin com a mínim un empleat/da disposen d’una quantitat anual (anomenada crèdit) per formar els seus treballadors/es. El programa està gestionat per la Fundació Estatal per a la Formació en l’Ocupació (FUNDAE), anteriorment coneguda com a Fundació Tripartida.

 

QUÈ ET PROPOSEM?

A la FES tenim més de 20 anys d’experiència en l’organització de formació, una àmplia xarxa de relacions amb universitats i professionals, i tècniques especialitzades en formació contínua i professionalitzadora.

 

COM HO FAREM?

El servei inclou:

1.   Programació de la formació: cerca de professionals, adaptació dels continguts, temporització, etc.

2.   Gestió de la bonificació per la Fundae

3.   Elaboració de materials, si calen

4.   Seguiment de la formació

5.   Avaluació

Envia’ns la teva demanda per correu electrònic o, si ho prefereixes, busquem un moment per trobar-nos (per poder-te donar una resposta òptima recomanem que ho facis, com a mínim, amb un mes d’antelació previ a l’inici de les activitat formatives).

Avaluarem les teves necessitats i et farem la proposta que millor s’hi adapti, tant pel que fa a continguts, com calendari o horaris.

Per realitzar la formació podem desplaçar-nos a les teves instal·lacions o podeu venir vosaltres a Can Monsà. I, si ho preferiu, també podem buscar altres espais.

 

Contacta amb nosaltres i et farem una visita sense compromís.

Tel. 972 26 21 28 – fes@olot.cat